- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
♥ ąŷŁĩŋ √ẽ ∑яқдЛ ♥
nihayet 4 Nisanda SözLeniyoruz Askimla :asigim: opuyorumnanaktan
Tabiki cok heycanliyim. Bir kac gün kaldi.
Alisveris yapildi. Elbisem hazir.
Bir kac konu acmistim burda. Elbisemi görenlerde olmustur mutlaka.
Sadece paylasmak istedim ablalarim kardesimlerim arkadaslarim
Pazar günü birsürü resim cekicem ve sizlerle paylasacagim. şakkıdı
Isteme ve Söz beraber olucak.
Babamin Teyzesi Lahana Sarmasi yapicakmis.
Annem Pilav yapicak, ve Et kavurucak yaninda.
Ben bol cesitli salata yapicam. cokacimcoook
Ve askimla beraber kesmek icin ASKIMIZIN PASTASINI yapicam.
Pasta konusunda ustayimdir. Sizlere de göstericem.
Ayni pastayi tepsidede yapicam. Misafirler icin.
Söz tepsim, Cikolatam. Cicegim. Herseyiii cekicegimm. a.s.
Fotograf Albümü bile aldim. Hepsi birer Hatira... Mutlu günüm icin..
Umarim bir aksilik cikmaz... Birsey Unuttum mu kizlar?
Toplam 25-27 Kisi olucak evde...
Onlardan: Askim, Kardesi, Annesi, Babasi, Babannesi, Anneannesi, 2 Halasi ve enisteleri gelicek
Bizden: Ben, 2 Kardesim, Babam, Annem, Halam, Enistem, 2-3 Ogullari, Amcam, Yengem, Kizi(Kuzenim), Babamin Teyzesi ve Enistesi, Torunu (Kuzenim Sayilir)
Gelicek.... olumunekankayizsmile
elbisem http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/355066-soz-kiyafetim-nasil-olsun-kizlar.html
yüzügüm http://www.kadinlarkulubu.com/alyans-modelleri/353148-soz-yuzugum-allahim-gunleride-gosterdi.html
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
♥ ąŷŁĩŋ √ẽ ∑яқдЛ ♥ S Ö Z L E N D IIIIIIIIIIIIIIIIII o4.o4.2o1o opuyorumnanaktan
okadar güzeldikiiiii, herkesin elinde birsey vardiiii... lokum, lokma, meyve, söz tepsim, cikolatam, ciceklerim, tatlim... bizde cok sasirdik, nekadar cok sey getirmisler, sagolsunlar opuyorumnanaktan....
annesi bana re$at altin zincirli takti (artik neyse adi kaydirigubbakcemile3)sagolsunnn opuyorumnanaktan, halasi esprit den saat takti sagolsun, öbür halasi para takti istedigim birseyi alabilmek icin, oda sagolsunn opuyorumnanaktan, askim da bana tek tasimi taktii, ve alyanslar takildi, ama ben o alyansi nisanda takicam, sadece askim takicam sözde,nisanda.
allahim sonunu hayretsinnn, tamamini getirsin insallahhhh
Iste Resimlerrr:
annem agladiii icim parcalandiii, erkana sarilirken demis, kizimi hicc üzme söz ver demiss.....
askim bana tek tasimi takarken, kayinvalidem de resati takiyorrr :))
nihayet 4 Nisanda SözLeniyoruz Askimla :asigim: opuyorumnanaktan
Tabiki cok heycanliyim. Bir kac gün kaldi.
Alisveris yapildi. Elbisem hazir.
Bir kac konu acmistim burda. Elbisemi görenlerde olmustur mutlaka.
Sadece paylasmak istedim ablalarim kardesimlerim arkadaslarim
Pazar günü birsürü resim cekicem ve sizlerle paylasacagim. şakkıdı
Isteme ve Söz beraber olucak.
Babamin Teyzesi Lahana Sarmasi yapicakmis.
Annem Pilav yapicak, ve Et kavurucak yaninda.
Ben bol cesitli salata yapicam. cokacimcoook
Ve askimla beraber kesmek icin ASKIMIZIN PASTASINI yapicam.
Pasta konusunda ustayimdir. Sizlere de göstericem.
Ayni pastayi tepsidede yapicam. Misafirler icin.
Söz tepsim, Cikolatam. Cicegim. Herseyiii cekicegimm. a.s.
Fotograf Albümü bile aldim. Hepsi birer Hatira... Mutlu günüm icin..
Umarim bir aksilik cikmaz... Birsey Unuttum mu kizlar?
Toplam 25-27 Kisi olucak evde...
Onlardan: Askim, Kardesi, Annesi, Babasi, Babannesi, Anneannesi, 2 Halasi ve enisteleri gelicek
Bizden: Ben, 2 Kardesim, Babam, Annem, Halam, Enistem, 2-3 Ogullari, Amcam, Yengem, Kizi(Kuzenim), Babamin Teyzesi ve Enistesi, Torunu (Kuzenim Sayilir)
Gelicek.... olumunekankayizsmile
elbisem http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/355066-soz-kiyafetim-nasil-olsun-kizlar.html
yüzügüm http://www.kadinlarkulubu.com/alyans-modelleri/353148-soz-yuzugum-allahim-gunleride-gosterdi.html
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
♥ ąŷŁĩŋ √ẽ ∑яқдЛ ♥ S Ö Z L E N D IIIIIIIIIIIIIIIIII o4.o4.2o1o opuyorumnanaktan
okadar güzeldikiiiii, herkesin elinde birsey vardiiii... lokum, lokma, meyve, söz tepsim, cikolatam, ciceklerim, tatlim... bizde cok sasirdik, nekadar cok sey getirmisler, sagolsunlar opuyorumnanaktan....
annesi bana re$at altin zincirli takti (artik neyse adi kaydirigubbakcemile3)sagolsunnn opuyorumnanaktan, halasi esprit den saat takti sagolsun, öbür halasi para takti istedigim birseyi alabilmek icin, oda sagolsunn opuyorumnanaktan, askim da bana tek tasimi taktii, ve alyanslar takildi, ama ben o alyansi nisanda takicam, sadece askim takicam sözde,nisanda.
allahim sonunu hayretsinnn, tamamini getirsin insallahhhh
Iste Resimlerrr:
annem agladiii icim parcalandiii, erkana sarilirken demis, kizimi hicc üzme söz ver demiss.....
askim bana tek tasimi takarken, kayinvalidem de resati takiyorrr :))
Son düzenleme: