• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylin Nazlıaka'nın kıyafeti dikkat çekti...

Bu kadın kadar boş, bu kadın kadar gereksiz, bu kadın kadar israf biri daha yok mecliste. Birincilik bunda. Chp ye oy vermemiş olsamda bu kadının TBMM de milletvekili sıfatı ile olması bana zul geliyor. Ne giyerse giysin benim gördüğüm içi boş kıyafet...........

Bu kadın kadar boş, bu kadın kadar gereksiz, bu kadın kadar israf biri daha yok mecliste. Birincilik bunda. Chp ye oy vermemiş olsamda bu kadının TBMM de milletvekili sıfatı ile olması bana zul geliyor. Ne giyerse giysin benim gördüğüm içi boş kıyafet...........

Başbakan kukla sularında seyrediyor, en gereksiz üye o bence en çok para da ona gidiyor.
Bu hatun en azından giyinmeyi beceriyor, iktidar partililerin çoğunda ne iç ne dış var milletimizin parasıyla yiyip içiyorlar işte:KK48::KK48:

Son düzenleme:
Kıyafetini beğenmesemde bence hoş bir kadın.
Not:Eşşeğimin adı sakar,lakabını başkasına takar:KK53: anlayana:))

Başbakan kukla sularında seyrediyor, en gereksiz üye o bence en çok para da ona gidiyor.
Bu hatun en azından giyinmeyi beceriyor, iktidar partililerin çoğunda ne iç ne dış var milletimizin parasıyla yiyip içiyorlar işte:KK48::KK48:
Soda iç soda bir kasım geçeli çok oldu:KK53:

Eşşeğe konuşma öğretsen eşşek yine eşşektir anlayana:KK70::KK70:

Soda iç soda bir kasım geçeli çok oldu:KK53:

Eşşeğe konuşma öğretsen eşşek yine eşşektir anlayana:KK70::KK70:

Ben niye soda içeyim yurtdışında yaşıyorum , kazancım keyfim yerinde ; işsizlikten kırılıp, asgari ücretle çalışıp oy verenler düşünsün. Herkes hakettiği gibi yönetiliyor.

Ne Erdoğan mış, ne AK partiymiş taaa ciğerlerine oturmuş:KK53: yaw he he :KK53::KK14:

tek parca kalem etek kolsuz elbısenın ustune uzun kollu veya fakır kol bı ceket gıyseymıs krep kumastan....
ınsanın gıyımı tarzını gosterır :) madalyonun ıkı yuzu gıbı olmus yahu

Back