• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylin Nazlıaka'nın kıyafeti dikkat çekti...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
CHP milletvekili Aylin Nazlıaka, yemin töreninde giydiği kıyafetle dikkatleri üzerinde topladı.
Sitene Ekle
aylin-nazliaka-nin-kiyafeti-dikkat-cekti--6293469.Jpeg

TBMM’nin 26. dönem açılış oturumu ve yemin töreni gerçekleştirildi. Törende CHP Ankaramilletvekili Aylin Nazlıaka da yemin etti. Nazlıaka'nın iki taraflı kıyafeti dikkat çekti.

Nazlıaka yemininin ardından ise şu tweeti attı: "Az önce yemin ettim. 24 ve 25. dönemden sonra, bana bir kez daha #Ankara Mv olma onurunu yaşatanlara teşekkürler..."

İşte o kıyafet...

fft16_mf6293477.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/aylin-nazliaka-nin-kiyafeti-dikkat/siyaset/detay/2149436/default.htm

estagfurullah şaka yapıyoruz:KK48: malesef kadın milletvekillerin çok seçeneği yok gibi, hep belli tarzlarda giyiniyorlar zaten, hep ceket mesela
He he tşk ederim .Zaten artık beğendim bir kere:).Modayı ince ince anlamam ama genel görünüm iyi geldi:KK19::KK36:

Kadınlar kazara makamlara gelse bile kafalarına, laflarına, işlerine bakılmıyor kıç başlarına bakılıyor.

Şu kadını bir kere ağzından çıkan lafla haber yapmadılar varsa yoksa üstü başı. Bu kadın first lady değil politijacı.

Kadınlar mecliste mv ammaaa kimse mv olarak görmüyor, insanlar süs bebeği olarak bakıyor. Bu tip haberlere prim vermemeliyiz bence, meslek sahibi kadınları ciddiye almayan bakışı desteklememeliyiz.

Protokol kurallarına tam uymamış. Keşke lacivert giyinseydi, daha inandırıcı olurdu. Saflığı temsil etmek istemiş ama kıyafetin tarzı bunu gölgelemiş. Ön kısım saflığı, arka kısım tutkuyu ifade etmiş:KK14:

Ders çalışıyorum da :KK14::KK14::KK14::KK14:

önden duruş iyi de, arkasını dönünce değişikmiş. beğenmedim.

Değişik olmaya çalışmış ama hiç beğenmedim.
Düz siyah kalsaydı üstündeki konbinle daha şık ve sade olurdu.

Back