• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aylık kozmetik harcamalarınız ortalama ne kadardır ?

Aylık kozmetik harcamalarınız ortalama ne kadardır ?

• 0-20TL

OY: 14 56,0%
  • 20-40TL

OY: 7 28,0%
  • 40-80TL

OY: 2 8,0%
  • 80'den daha çok

OY: 2 8,0%

• Ankete Katılan
    25
20tl civarı...
parayı en çok ojeye dökerim,parfüm,rimel ve ruj kullanırım malum onlarda her ay alınmıyor,dolayısı ile 20 civarı bir miktarı kozmetiğe yatırıyorum...
arada 20yi aştığı da oluyor ama çok sık değil...
bayanssulusmile

eger ortalamaya vurursak benimde aylık harcamam 0-20 arası...kozmetik degilde cilt bakımı urunlerine daha cok para harcıyorum

Bebekten sonra aylık düşünürsek 20 ytl derim bende.:)Eskiden 100 ytl harcıyordum aylık:)Mesela cilt bakım seti aldım en son 120 ytl tuttu ama 6 taksit ve uzun süreli kullanılıyor:)

20tl civarı...
parayı en çok ojeye dökerim,parfüm,rimel ve ruj kullanırım malum onlarda her ay alınmıyor,dolayısı ile 20 civarı bir miktarı kozmetiğe yatırıyorum...
arada 20yi aştığı da oluyor ama çok sık değil...
bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile5

20-40 arası bazen daha da çok mafoldumben cüzdanıma "stop shopping" yazdım belki faydası olur :Saruboceq:

aylık olarak 20-40 lira arası olabilir

her zaman almıyorum kozmetik ürünlerini cilt bakım ürünlerim de her ay bitmiyor ama ortalamaya göre 20 ila 40 arası.

bir de elimdeki ürünleri bitirmeden almam genellikle. sadece kullanım süreleri bitip attığım ürünler olursa yerine yenisini alırım

ama geçtiğimiz 6 ayda biraz gereksiz harcama yaptım kozmetik konusunda.

Son düzenleme:
aslında pek kozmetikle işi olan bir insan değilim
pek nadir makyaj yaparım bu konuda yeteneksizimde:kedi:arada ruj parjüm deodorant alırım o kadar
o yüzden ilk seçeneği işaretledim
ama artık göz kremi kullanmayı düşünüyorum göz çevremde kırışıklıklar vardamafoldumben
yani harcamam artacak birazfisfisfis

begendigim bi urun olursa alirim o yuzden sudur diyemem.. baya uzun zamandir bisey almiyordum ama gecen gn bi cok eksigimi ayni gun tamamladim mesela..
benim param genelde sac bakim urunlerine gidiyor acikcasi..

0 20 tl arasıdır herhalde bende kozmetik ürünleri sattığım için çoğu zaman bedevaya getiriyorum aldıklarımı

Yaptığım makyaj makyaj değildir...
Aldığım far paletinin dibini göremedim daha...Çok nadir far sürerim..
Rimel çok kullanırım ama benim rimellerim nedense 1 yıldan aşağı bitmez... Çok şaşırıyorum..
Eyelinerımda çok uzun zamandır var o da bitmedi ki hergün rimelle gözüme eşlik eder...
Göz kalemimde en fazla 2ay gider...
Allıklarım 2tanedir ve hergün 2-3 kere sürerim ama onlarda uzun süredir var. Sadece bir tanesinin dibini gördüm..
Ruj pek kullanmam zaten dudağımda tutamam ruju sürekli dudaklarımla oynarım yada yalarım. Bu yüzden dudak koruyucusu kullanıyorum.
Ojede ne zaman çarşıya çıksam aklıma gelse alırım..
Amma ayrıntılı yazdım:) Ama kullandıklarım bunlar...
Bunlardan biri bittiğinde yenisini almam 20tl bişi tutuyor .

Back