Aylık iğne vurulup hamilelik belirtisi yaşayan var mı

Bsrdaemryns

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
41
51
8
İstanbul
Merhaba 3 aylık iğne vuruluyordum kaldırılmış aylık iğne vuruldum ayın 13nde iğnelerimi hiç şaşmam tam gününde vuruldum ama garip bir şey oldu adetliyken hiç ağrımaz göğüs uçlarim çok açıyor bir şey değince canım yanıyor ve beyaz akıntım var çokça kafam karıştı aylık iğne böyle yan etki yapar mı ya da aylık iğne vurulup hamile kalan var mı olabilir mi yani? Üç aylık iğnede ara kanamalarım çok oluyordu böyle göğüs ağrısı da yoktu iğnenin etkisimidr acaba

Ben varim ben bennnnn ah ah ne cektim vurdurmaz olaydim iki igne de ayni seyler yapiyor hormonlari alt ust ediyor daha 4 ay oldu adet goreli 1 yil adet goremedimnb bebek istedim oda olmuyor 1 yildir korunmuyorum birde 18 ay buluyormus hormonlarin yerine gelip duzelmesini hepsi ignenin etkileri sistim odem olustu meme hassaiyeti inan yazsam kitap olur yasadiklarim tovbeler olsunnnnnn

Hayir gebelik olmaz cok zor daha diger ignenin etkisi uzerinden gitmeden ben 1 yildir vurunmuim gebede kalamiom oyle kolay degil igne sonrasi gebelik 2 yil vucuttan hormonlar ancak atiliyormus adi ustunde hormon ignesi

Merhaba, aylık iğnelerden memnun değil misiniz? Spiral de ayrı muamma, o da kayabiliyor, başdönmesi yapabiliyormuş. İğneye aklım yatmıştı ama bu da kilı aldırıyor anladığum kadarıyla

Merhaba, aylık iğnelerden memnun değil misiniz? Spiral de ayrı muamma, o da kayabiliyor, başdönmesi yapabiliyormuş. İğneye aklım yatmıştı ama bu da kilı aldırıyor anladığum kadarıyla
Kiloyu gectim hadi cok buyuk sikintilar yaratiriyor sinirsel cokus depresyon neler cektim neler

Merhaba bende bir sene kadar üç aylık iğne kullandım Ekim Kasım Aralık ta aylık iğneye geçtim bu 3 ayda adet oldum bu ay bende sizin gibi adet ağrıları var ama hala olmadı acaba sizin düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…