S Spizella Realist Pro Üye 27 Ağustos 2017 16.396 37.368 19 Ekim 2019 Konu Sahibi Yaaser #41 Serya90 .!.: Olsun Emin’im ki siz böyle de güzelsinizdir :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Genişletmek için tıkla... Ne tatlısınız teşekkürler :)
Serya90 .!.: Olsun Emin’im ki siz böyle de güzelsinizdir :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Genişletmek için tıkla... Ne tatlısınız teşekkürler :)
M Merakli19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2021 4 0 25 25 Kasım 2021 Konu Sahibi Yaaser #42 Bayan X diyeceksiniz .!.: 9 sene aylık iğne ile korundum,bir ay yaptirmadim hamile kaldım. Takdir Allah in. Genişletmek için tıkla... Bende geçen ay 1 kere sadece aylık iğne yaptırdım şimdi kararımı değiştirip yaptırmadım ama bu ay da galiba ara kanamalarım olacak gibi sabah leke gördüm açık kırmızı hamile kalma veya hormonların yerine gelmesi sizce çok uzun sürer mi?
Bayan X diyeceksiniz .!.: 9 sene aylık iğne ile korundum,bir ay yaptirmadim hamile kaldım. Takdir Allah in. Genişletmek için tıkla... Bende geçen ay 1 kere sadece aylık iğne yaptırdım şimdi kararımı değiştirip yaptırmadım ama bu ay da galiba ara kanamalarım olacak gibi sabah leke gördüm açık kırmızı hamile kalma veya hormonların yerine gelmesi sizce çok uzun sürer mi?