tebrikler canim!! ne kadar güzel anlatmi$sin, üstelik anlattiklarin beni anlatiyor sanki, benimde bacaklarim bingil bingil, heryerim sarkiyor, oysa çok kilo verip alan biri degilim zayifkende öyleydi, özellikle bacak ve popom berbat hep selilüt hep yag,
in$allah birgün bende senin gibi veririm, $u an 162 boy ve 68 kiloyum yani senin eski haline çok yakin, benim belim ince $u an 72cm ama kalçami ölçmeye bile korkuyorum
$u son cümlelerin beni motive etti, çünkü bende kiyafetimi begendigim için almiyorum vücuduma yaki$tigi için aliyorum malesef
tekrar tebrik ederim resmini sabirsizlikla bekliyorum
tebrik ederim canm :)) umarım hep istediğin kiloda kalırsın .
arkadaşlar bir gün buraya bunları yazacağıma asla inanmıyordum. ama şimdi insan inanınca her şeyin olabileceğini görüyorum.
ben 24 yaşındayım ve henüz 2.5 aylık evliyim. ömrüm boyunca toplu oldum. çocukluğumda normaldim ama ergenlik dönemimde baya toparladım. ortaokuldaydım o zamanlar ve bir hocam vardı, sürekli şişko,tombik derdi bana.çok severdi beni ondan derdi ama o öyle dedikçe ben üzülürdüm, eve gidip nasılsa şişmanım diyip daha çok yerdim. sonra teyzem de her gördüğünde beni aaa gene kilo almışsın diyip dururdu. senede 2-3 kez görüşebilirdik mesafelerden dolayı. bunu her dediğinde annem kızarmış meğer. neyse onlar giderdi ben yine yemeklere abanırdım. çocukluk gençlik arasında garson boy muhabbeti vardır ya işte o bende hiç olmadı. direkt 38 bedenlerle başladım mağazalardan giyinmeye. çok üzülüyordum. liseye başladığımda yine 56-57 kilo civarıydım. ama boyum da 1.57 zaten. sonra lise bitti ben üniversite tercihlerinden sonra strese girdim ve okul bittiği için öğle araları da bitmişti. hamburger,döner vs. yemiyordum evde. 53 kiloyla üniversiteye başladım. o zamanlar çok beğeniyordum kendimi.
neyse gel zaman git zaman kilo almışım. bir arkadaşımla fotoğraf çektik kampüste bir sürü ve eve gelip bilgisayara attım. o anda gördüklerime inanamadım çünkü karşımda başkası duruyordu. hemen gidip tartıldım ki 63 kiloyum. son zaman hiçbir kıyafetim olmadığı için koskocman bir pantolon almıştım zaten. ertesi gün diyete ve spora başladım. zamanında aktüel dergisinin verdiği küçük bir kitapçık vardı evde. oradan beğendiğim hareketleri 20 dakika yapıyordum. az da yiyordum. 57 kiloya düştüm ve çok sıcak havalarda spor yapamadığım için bıraktım. iki sene daha böyle devam etti. üniversite bitti ve ben 56-57 civarıydım hep. mutluydum da halimden ama bazen 38 bazen 40 beden giyiyordum markaya göre.
sonra anneanne ve dedem bize hastane işleri dolayısı ile geldiler. tabi onlar gelince evin düzeni değişti. börekler,pastalar,tatlılar vs. her gün mükellef kahvaltılar derken 2 ayda 61 kiloyu gördüm. boy kısa olunca topa dönüştüğümü görmek korkunç oluyordu. evlilik de yaklaşıyordu bu arada. bir zaman o kiloda kaldım. sonra hemen spora başladım. önce boğazımı kesmedim. slim in 6 nın start it up ına bşladım. daha sonra kalorisepeti sitesini keşfettim. hedef kiloma göre almam gereken kaloriyi aşmıyordum. bir yandan da burn it up ı bitirmiştim. ama vücudumun ne kadar değiştiğini size anlatamam. bıngıl bıngıl bıngıldayan bacaklarım o kadar sıklaşmıştı ki. kollarım patlıcan kıvamından atletik kıvama geldi. omuzlarım eskiden de genişti ama şimdi çok düzgün gözüküyor. sırtımdaki etlerim, çıkıntılarım yok oldu. slim in 6 bitince jillian ı yapmaya başladım. çünkü 1 saat uzundu. yarım saat ideal gibi geldi. jillian çok kısa sürede sıkılaşma ve incelme sağladı bana. şu an 36 beden kıyafetler alıyorum. dolabımdaki eski kıyafetlerim üzerimde durmuyor. eşim de memnun sanırım, en eski halimi görmediği için de ben memnunum, umarım gebelik dışında da görmez :)
sonuçları şöyle açıklayayım: 63 kiloyken kalçam 103tü. ikinci kez spora başladığımda ise 98di. şu an 90 :)
belim 78den 65e inmiş durumda.
şu an 50 kilodayım, 49u gördüm ama kendi isteğimle aldım geri.
insanın giydiği her şeyin yakışması çok güzelmiş. eskiden bu bana yakışmaz diyerek vücuduma göre kıyafet seçiyordum, şimdiyse bu kıyafet güzelmiş diyerek seçiyorum. en güzeli de bu. bunu gördüm ya yeniden kilo alsam da gam yemem :) bacaklarım, göbeğim, kollarım tam istediğim gibi. kollarım ve karnımda kaslarım belirginleşti. ama çirkin değiller, seksi duruyorlar.
yeme düzenim çok sağlıklı değildi açıkçası çünkü bıraktıktan sonra yeniden eski yeme düzenime dönecektim. bu yüzden her şeyden yedim. mantı da yedim, mc chicken menü de soğan halkası da kuppir de pizza da. ama ertesi gün toparladım. kalorilerimi aşmadım. eksik kaldığında çikolatayla tamamladım mesela. albenilerin ve inteselerin küçük küçük olanları var poşet içinde. onlardan yedim büyüklerinden değil. bir de bimdeki harby çikolatadan yedim. onun da kalorisi yüksek değil. cips aldım içinden 3-4 yedim kaldırdım. yoğurt, süt çok yedim. hafifim ve mutluyum. son halimle fotoğrafım yok henüz, fotoğraf makinemiz bozuk çünkü. ama çekildiğim ilk anda eklemeyi deneyeceğim. sevgiler.
canım kesinlikle başaracaksın eminim,çünkü oluyor azmedince.bir süre sonra alışkanlık haline geliyor ve fark etmiyor bile insan kiloların gittiğini.sonra bir gün bakıyorsun tartı gözüne hoş geliyor :) selülitlerim o kadar çoktu ki. hala daha var biraz tamamen gitmediler.ama baya azaldılar.belin de incecikmiş hem :) inşallah hedefine ulaşırsın canımm,başarılar,bol azimler
tebrik ederim slim in 6 benim hep dikkatimi çekmiştir hatta start it up ı birkaç kez yaptım heryerim sırılsıklam olmuştu
bir sorum olacak slim in 6 belden aşağısını inceltiyor anladığım yani benim sorunlu bölgem üst bacak, iç bacak ve basen de
yapsam işe yarar mı diycektim malum doğum kiloları duruyor daha
harikasın ya maşallahen büyük hayalim her istediğimi giyebilmek bi 10 kilo daha versem fıstık gibi olcam da şu slim in 6 egzersiz programı gibi bişey mi dikkatimi çekti sende baya bi işe yaramış
in$allah canim agzindan bal damliyor, ne bileyim bende aslinda eskiden zayiftim 53 kiloydum ve 1.5 yilda bu kiloya geldim, tatlidan vazgeçemiyorum bir türlü oysa, hamur i$leriyle, ekmekle hiç aram yok ama tatli deyince akan sular duruyor, $erbetliler degilde, nutella çokrem ve kek tiryakisiyim, biraz onlardan yesem diger yemekler hiç aklima gelmez, $ekeri kesmedende kilo verilmiyor,
in$allah temmuzdan önce 8 kilo veririmde kurtulurum
bu arada 50 kilo çok zayif degilmi?
çok imrendim vallahi ma$allah sana
sence kilonu diyet sayesindemi yoksa spor sayesindemi verdin?
start it up ne canim bu arada?
isteyince oluyor aslında. ben de tatlıya özellikle nutellaya düşkünüm. ama şekerin vücuda zararlarını okudukça içim yanmaya başladı. ailede kanser gibi şeker gibi hastalıklar da olunca korktum açıkçası. sağlık için dedim ve inandım. çayıma bile şeker atmıyorum artık. ama arada nutella da yiyorum, baklava da napimm :)
50 kilo çok zayıf değil çünkü benm boyum zaten 1.57 :) ideal kilom olarak 49 gözüküyor ama ondan korktum 50de kalmaya çalışcam. spor yapınca sağlıksız durmuyo, kaslar gelişiyo çünkü.
kiloyu ikisi yardımıyla verdim. biri olmasa olmazdı bence. spor metabolizmamı hızlandırdı ve yemekten kestiğim zaman vücudumun sarkmasını önledi bence. amacım oydu yanişekle de soktu. sporsuz zayıflayıp sarkmaktan çok korktum. ama memişler küçüldü accık
start it up, slim in 6 adlı egzersiz programının başlangıç programı canım. üç aşamadan oluşan bir program ve çok fayda etti bana. google amcaya slim in 6 yazıp bakabilirsin :) tavsiye ederim.
oncelikle tebrik ederim. yaptiklarinizi okuyunca bende sizin yolunuzda oldugumu farkettim.insallah bende sizin gibi basaririm. yaptiginiz egzersizlere baktim, benimde takip ettigim bir program var, hereketler ayni. bende 3 aydir hem kalori hesabi hemde egzersiz yapiyorum.9 kilom gitti. kaldi 7 kilo.vucudum ozellikle bacaklarim cok degisti. benimde boyum kisa 155cm 50 kilo olsam hiç fena olmaz ama o kadar zayiflayamam diye dusunuyorum.55 bi ineyim insallah 50yide gorurum. en son 50 kiloyu ergenlikte gormustum. ondan sonra hep 55-60 arasi oldum.evlilikti dogumdu derken 70leride gordum ama bi daha o rakami gormek istemiyorum....
oncelikle tebrik ederim. yaptiklarinizi okuyunca bende sizin yolunuzda oldugumu farkettim.insallah bende sizin gibi basaririm. yaptiginiz egzersizlere baktim, benimde takip ettigim bir program var, hereketler ayni. bende 3 aydir hem kalori hesabi hemde egzersiz yapiyorum.9 kilom gitti. kaldi 7 kilo.vucudum ozellikle bacaklarim cok degisti. benimde boyum kisa 155cm 50 kilo olsam hiç fena olmaz ama o kadar zayiflayamam diye dusunuyorum.55 bi ineyim insallah 50yide gorurum. en son 50 kiloyu ergenlikte gormustum. ondan sonra hep 55-60 arasi oldum.evlilikti dogumdu derken 70leride gordum ama bi daha o rakami gormek istemiyorum....
vallahi kiskandim seni :)))
ben ip atliyorum bir kaç gündür, yürüyü$ yapiyorum hergün, ve çok hareketliyimdir, yani merdivenleri 15 kere inip çikarim falan ama bilmiyorum sence yeterlimi spor olarak?
ben slim in 6 videosunu builamadim googledan, hep parali olanlar çikiyor linki verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?