• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylarca ayrı kalıp barışanlar var mı??

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
30
Sevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??

4 yıl sevgılı olup 1 yıl ayrı kalıp sonra evlenıp 2 yıl sonra bosanıp 3 yıl ayrı kalıp tekrar evlenen eltımle kaynım var :D

olmaz olmaz dememek lazım bazı ınsanlar sever atraksıyonu

mesela ben ayrılsam sogurum zaten ayrılmam gerekıyorsa ayrılırım halıyle bırdaha barısmam

Ayyy bayılıyorum böyle mutlu son hikayelere maşallah mutluluklar dilerim. Neden ayrılmıştınız kim ayrılmıştı peki?
Ayrılık sebebi öyle ceviz kabuğunu doldurmayacak bişeydi . İkimiz karar verip ayrıldık . 3 ay sonra tanışma yıldönümümüzde eşim geldi ve barışalım dedi :KK200:

Ayrılık sebebi öyle ceviz kabuğunu doldurmayacak bişeydi . İkimiz karar verip ayrıldık . 3 ay sonra tanışma yıldönümümüzde eşim geldi ve barışalım dedi :KK200:
esınız evlenmeye gelmıs :)
allah mutlulugunuzu daim etsın ınsallah

Sevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??
Bir daha asla dikiş tutmaz,
Eksten next olmaz. Bu örnekler çogaltilir.
Istisnalar kaideyi bozmaz ama hastalikli ve sagliksiz bi ilişki haline gelir

4 yıl sevgılı olup 1 yıl ayrı kalıp sonra evlenıp 2 yıl sonra bosanıp 3 yıl ayrı kalıp tekrar evlenen eltımle kaynım var :KK70:

olmaz olmaz dememek lazım bazı ınsanlar sever atraksıyonu

mesela ben ayrılsam sogurum zaten ayrılmam gerekıyorsa ayrılırım halıyle bırdaha barısmam
Yok artık

Ben varım ama genelde büyük bir aşk olmadıkça dikiş tutmuyor ya ilişki.

1 ay ilişki yaşayıp ayrılıp 2 yıl sonra barışan gördüm en yakın arkadaşım kendisi.Her insan farklıdır mesafeler unutturmuyor herzaman için bende aynı şekilde 2 ay ilişki yaşadığım insanı 1.5 yıl unutamadım geri dönmek istese hemen barışırdım.Aranızdaki duygu yoğunluğuna bağlı

1 ay ilişki yaşayıp ayrılıp 2 yıl sonra barışan gördüm en yakın arkadaşım kendisi.Her insan farklıdır mesafeler unutturmuyor herzaman için bende aynı şekilde 2 ay ilişki yaşadığım insanı 1.5 yıl unutamadım geri dönmek istese hemen barışırdım.Aranızdaki duygu yoğunluğuna bağlı
Yoğun sanıyordum sürekli çok mutluyum diyordu senin yanında huzur buluyorum diyordu samimi gelmişti ama sonuç ufacık bi şeyle bitti ben bir daha kabul etmem ben çünkü zamana inanmıyorum ortada sevgi varsa konuşularak halledilmeli ama erkekler geç anlıyor bi şeyleri

Yoğun sanıyordum sürekli çok mutluyum diyordu senin yanında huzur buluyorum diyordu samimi gelmişti ama sonuç ufacık bi şeyle bitti ben bir daha kabul etmem ben çünkü zamana inanmıyorum ortada sevgi varsa konuşularak halledilmeli ama erkekler geç anlıyor bi şeyleri
Yani siz dönmesini istemiyor musunuz anlayamadım?

Yani siz dönmesini istemiyor musunuz anlayamadım?
Istiyorum ama mantıken düşündüğüm zaman istemek doğru değil. Çünkü uğraştım ben halledelim diye büyük bi şey de değildi bana göre ama o çok acımasız davrandı bu yüzden istemek anlamsız

Back