Merhaba hanımlar. Bundan yaklaşık yedi ay önceydi. Bebek istiyorduk. Hemen ilk denemede olacağını düşünmüştük. Fakat ilk denemede olmadı. Önümde yedi aylık bir süreç olacağını hiç tahmin etmiyordum. Sürekli buradan erken hamilelik belirtilerine bakıyordum. Ve sürekli kendimi hamile hissediyordum. pskolojim bozulmuştu. Test almaktan yorulmuştum. Ve her seferinde olumsuz sonuç almaktan da yorulmuştum. Bübütün hamilelik belirtilerini yaşıyordum resmen ama hamile olmuyordum her ay kırmızıları görüyordum. Yumurtlama günlerimi sürekli takip ediyordum ama olmuyordu. 7. Ayda şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Ve o ayda yumurtlama dönemlerimi kaçırdık. Hiç umudumda yoktu. Eşime bile heveslenme bu ay imkansız demiştim çünkü en önemli günleri kaçırdık. Her neyse eve geldik. Kafam boş hamilelik yok aklımda . Adetim 4 gün gecikti. Hava değişimi mevsim değişikliği sandım nerden bilebilirim meleğim benimleymiş. Hemen test aldım silik çizgi çıktı. Baya silikti ama. Sonra kan testi ve hamileymişim. Size diyeceğim tek şey gerçekten kafanız rahat olsun. Ben o ay ne de olsa bu ay birşey yok diye yapmadığım iş kalmadı tüller asıldı uzanıldı allah korumuş. Belirtilerime gelecek olursak - normalde adetime 1 2 hafta kala göğüslerim şişer ve acırdı ama adet günümden 1 gün sonra acımaya başladı. Ve gerçekten sık idrara çıktım saat başı. İştahım açıldı biraz ama hamileliğe yormadım adet zamanımdır dedim. Birde hep bebekle ilgili rüyalqr gördüm. Bu kadar hanımlar derlerdi kafana takma olur diye inanmazdım. Kafamın boş olduğu ay oldu. Ve folik asite ilk başladığım ay hamile kaldım daha bitmedi bile. Hepinizd dua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder. Dua edin meleğim inşallah hep benimle kalır...