Aylan'ın fotoğrafı ile 'ırkçı paylaşım...

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Aylan'ın fotoğrafı ile 'ırkçı paylaşım...
Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan üç yaşındaki Aylan Kurdi'ye Alman ırkçılardan saygısızlık.

"Berlin wehrt sich- Berlin kendini savunuyor" isimli sayfa açarak Aylan'ın fotoğrafını "Biz üzülmüyoruz, aksine seviniyoruz! Sadece bir mülteci, bir mülteci daha azaldı: Deniz çok sayıda mülteciyi yuttu" mesajı ile paylaşan Alman ırkçı, polis tarafından gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Welt Online gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, tepki çeken söz konusu paylaşım hakkında derhal harekete geçen Berlin polisinin, Berlin-Hellersdorf'ta yaşayan 26 yaşındaki kişi hakkında soruşturma başlattığını yazdı. Haberde bir gün içerisinde 2 bin 500 kişinin sayfaya girerek paylaşımı yapanlara tepki verdiği aktarılırken, Facebook'tan söz konusu paylaşımı kaldırması istendiği bildirildi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, sığınmacılara karşı aşırı sağcıların olası tepkilerine dikkat çekmiş ve kesinlikle tolerans gösterilmeyeceğini açıklamıştı.
http://www.milliyet.com.tr/aylan-in-fotografi-ile-irkci/dunya/detay/2113122/default.htm

Yazık.
Bir çocuğun veya bir insanın ölümü bir diğerini sevindirmemeli, dini, dili, ırkı, mezhebi, görüşü ne olursa olsun konu edilmemeli ama artık Ölene oh deme dönemi başladı.
Bir can yitip gitmiş, insanoğlu'nunda merhamet, vicdan, insanlık duyguları yok olmuş.

Tüm insanların psikolojisini çok iyi bilip yönlendiriyorlar, bizde de oh olsun deniyor artık.
Aylan bugün yoksa, Irkçılıktan tutunda mezhepçiliğe kadar birçok unsur körükleniyorsa, herkes kendinden olmayan ölenlere böyle ciğerden yürekten ohhhhhhhh diyorsa oturda bir düşün insanoğlu.
Allah'ın elini zorlamak tabirini duydunuz mu? Duymadıysanız şimdi duydunuz, araştırında görün, görün nasıl galeyanlara gelip sizin gibi olmayanlara ohhh ohhhh çektirilişinizi.

Insanlıktan nasiplenmemiş bir varlık iste.

Sanırım şu hayatta kötülükte başı çekenler vicdansız , merhametsiz olanlardır .
Yazık çok yazık bu hastalıklı beyinlere ...

Ne yaziki her yerde oldugu gibi, Almanya`dada irkcilar var.
Allah`tan Alman toplumunda hic makbul degiller ve yeterince eziliyorlar. Alman ünlüler ve cogunluk " Welcome Refugees" pankartlariyla karisiliyorlar mültecileri, her bölgede yardim ekipleri kuruldu.
En iyi sekilde planli bir tarzda evlere yerlistiriliyorlar, yemek, kiyafet vs.
Yapacaklar tabi, silahlar satarken iyiydi, bu yardimlari yapmalarida sart tabiki. Ben ve cogunluk onlarin gelmesine seviniyoruz. Savasdan kacan her kim ise, en iyi sekilde karsilanmasi ve bakilmasi insanlik görevimizdir. Etrafimda herkes yardim etmekle mesguller, haftaya bende gidecegim yine.
Destekleyen yok bu irkcilari.

Resmen sevinc ve saygi ile karsiliyoruz. Onlarin gelmesi bize yük degil, tam aksine yardim yapmanin mutlulugunu yasiyoruz. Herkes ama herkes yardim ediyor.
Bazilari dairesi bos ise, daire sunuyor, evi büyük olanlar evine aliyor. Insanlar para almadan kamu yararina yardim yapiyor. Kullanmadigimiz, kiyafetler, tabak, tava ne akliniza geliyorsa yardim ediyoruz.
Dillerini bilen tercümanlik yapiyor. Herkes cok mutlu. Zaten hepside Avusturya veya Almanya`ya gelmek istiyor.
Hosgeldiniz diyoruz diyecegizde. Onlar artik bizim insanimiz. Bizim halkimiz.
Iyikide geldiler. Ölümden kacmak, ülkesini terk etmek, yasadiklari bu kadar zorluklari dilerim cabuk atlatirlar.
Ekmegimizi paylasmaya biz variz, dilerim her ülke ayni ilgiyi ve sevgiyi gösteriyordur.
Kimse zorunlu olmadan ülkesini ölümü göze alarak terk etmez.

Olivia Almanya, İsveç gibi ülkelerin kabul ettiği mültecilerin orta-üst sınıf olduğu, çoğunun doğru dürüst bir eğitimi/mesleği olduğu yazıyor birçok yerde. Bu doğru mu, biliyor musunuz?

Su yerde yayan minicik bedeni gorup de ırkçılık nasıl yapabilir bir insan?

Hele hele sosyal medyada bu bebecigin fotografiyla mizah yapmaya calisanlar var.

Allah topunuzun belasını versin

Bu gerçekse
Artık susuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-06-07-39-47.png
    438,4 KB · Görüntüleme: 64
Insaf..

Yazdim yazdim sildim.

Yazdiklarimin hicbiri yetmedi, sildim. Ne denir ki artik boyle kirli zihniyetlere.

Insaf!

Bu gerçekse
Artık susuyorum

Bu densiz bir sirketin ceosu imiş garanti bankasi da bunla calisiyormus. Bu yaptigi dangozluktan sonra garanti şirkete bu şahısla çalışmak istemediğini bildirmiş. Cezasını çekiyor yani. Darısı diğerlerinin başına.

S shot , inan onu bilmiyorum veya hic dikkat etmedim veya bu konu hic konusulmadi.
Tahminim bu Kadar eziyeti ve ölümü göze aliyorlarsa daha azimli, daha hayatina yön vermek isteyen kesim oldugu kesin !

Ama sunu söylebilirim : Avrupa cogu Ateist olduklari halde dindarlarin olmasi gerektigi gibi yasiyoruz. Yani gercek müslümanligi burada yasiyoruz.
-Yani Avrupa`da, politikacisindan en düsük calisanlari arasinda fark yok. Insanlar herkes ayni burada. Politikacinin oglu diye ona istismar edilmez.
-Hersey herkese aynidir, yani yasalar, yabanci ve kendi adami diye ayirt etmezler.
-politikacilari hic kimseyi ötekilestirmezler
-dini politikaya alet etmezler
- Sistem öyle güzel yürürki, insan gibi yasayabiliyorsun Avrupa`da
-politikacilari baska ülkelere rest cekmez veya sivri davranmaz, herkes ülkesinin cikarini düsünür vs. vs.
-Hic bir politikaci Merkel dahil, öyle yatlar, katlar, gemileri yoktur !
daha devami varda sabah sabah aklima gelmiyor
Demek istedigim, elini tasin altina koyamiyorsan ne diye 2 milyon insan ülkene aliyorsun ? Senin ülken nedirki bu kadar böbürleniyorsun ? Yazik degilmi o gelenlere, sana ümit edenlere ?
Niye ayagini yorganina göre uzatmiyorsun ?
Etki = tepki diye bir unsur vardir fizikte, bunu psikolijidede bulabiliriz. Kollari acik karsilandiginda, sende insan olarak kendini o ülkeye ait hissedersin.
Cevremde yardim etmeyen bir tek insan bile tanimiyorum, almani türkü.
Devletimiz, her insana iyi davranmamiz icin hep kürsülerde güzel seyler konusur, buda bizlere yansir ve harekete gecmemizi insanlari ayirmamizi degilde, beraber yasamamizi ister...

Neticede mülteciler geldiler ve dahada gelecekler, ama en güzel Hayat satandadrdina yasayacaklari kesin.
Disiplinli, tertipli, caliskan, azimli olmaya seni devlet ve tüm cevren yönlendiriyor.

Iste böyle canla basla herkes ama herkes yardim ediyor. Damlaya damlaya göl olur misali. Burasi benim yasadigim kent Hamburg.
Ve normalinda bu büyük yerde fuarlar falan olur, bu sefer mülteci kardeslerimiz icin oradayiz, ne kadar mutlu verici birsey degilmi ? Seyredince bile mutlu olunurken birde orada gidip yardim etmek, sohbetler, sonra o gelen esyalari ayirmak...bir iyilik yapmak, var olmak baskasi icin...
Ne yaziki basta reklam var yapacak birsey yok

http://www.n-tv.de/mediathek/videos...r-riesigen-Kleiderkammer-article15832336.html

Yazık!!!
Sanki bizim içimizde yokmu böyle insanlar sırf cinsel tercihi dini veya ateist oluşundan dolayı ölsün gebersin diyen bi dünya insan var hiç şaşırmıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…