ben liv hospital’da oldum.Merhaba sürecinizin güzel geçmesine çok sevindim. benim de çok yakın zamanda eren beye ameliyatım var, siz hangi hastanede oldunuz?
Siz taburcu olurken Eren Bey ziyarete geldi mi, genel olarak ilgili miydi, bana da ilgi yönünden eksik geldi..ben liv hospital’da oldum.
ameliyattan sonra uyandığımda uğradı yanıma ama ertesi gün görüşmedik. bir hafta sonra tamponları aldırmaya gittiğimde muayene etti. kısa tutuyor görüşmeleri ama bir problem yaşamadım ben her şey yolundaydı hani olmasaydı tavrı nasıl olurdu daha mı çok vakit ayırırdı bilmiyorum tabiSiz taburcu olurken Eren Bey ziyarete geldi mi, genel olarak ilgili miydi, bana da ilgi yönünden eksik geldi..
Merhaba özelden eren beyin yaptıgı burnu atabilir misiniz bana? Ben de 2. Ameliyat icin doktor bakıyorum cünküHerkese merhaba başlığımı güncellemeye geldim. Bir ay kadar önce Eren beye ameliyat oldum. Operasyon sonrası hiçbir şekilde burun ağrısı çekmedim yalnızca anesteziyi attığım ilk iki gün çok başım ağrıdı. Bunun yanı sıra morluğum yok denecek kadar azdı şu an eser kalmadı, özetle operasyon sonrası dönemim oldukça konforluydu. İlk ay kontrolüme gittim her şeyin yolunda olduğunu söyledi doktor bey. Fonksiyon olarak gayet iyi nefes alabiliyorum. Etrafımdaki herkes burnumun çok doğal ve güzel olduğunu söylüyor, ben de memnunum. Ödemlerim de ilk ayda yüzde doksan gitti diyebilirim. Doktor hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Merhaba 2. Ameliyatım olacak Eren bey den memnun kaldınız mı resim atabilir misiniz lütfenameliyattan sonra uyandığımda uğradı yanıma ama ertesi gün görüşmedik. bir hafta sonra tamponları aldırmaya gittiğimde muayene etti. kısa tutuyor görüşmeleri ama bir problem yaşamadım ben her şey yolundaydı hani olmasaydı tavrı nasıl olurdu daha mı çok vakit ayırırdı bilmiyorum tabi
barış çakıra muayene memnun kaldınız mı eren beyi nasıl seçtinizikisi arasında kaldımameliyattan sonra uyandığımda uğradı yanıma ama ertesi gün görüşmedik. bir hafta sonra tamponları aldırmaya gittiğimde muayene etti. kısa tutuyor görüşmeleri ama bir problem yaşamadım ben her şey yolundaydı hani olmasaydı tavrı nasıl olurdu daha mı çok vakit ayırırdı bilmiyorum tabi
Merhaba, sizinle iletişime geçebilir miyim konuyla ilgili görüşünüzü almak için?ben liv hospital’da oldum.
Merhaba,Konuyu da siz açmışsınız şimdi farkettim, ben de Aykut özpür e muayene olmuş biri olarak Eren taştanı düşünüyorum. Eren taştan insana çok güven veriyor. Kendini sürekli geliştiren bi dr. Takipteyseniz sürekli eğitimlerde olduğunu görmüşsünüzdür. Aykut Özpür den çok hoşlanmadım. Hem meme hem burun estetiği düşünüyordum. İlk muayenemdi çok heyecanlıydım neyin nasıl olması gerektiğini bilmiyordum. Meme muayenemi asistansız ve çıplak elleriyle yaptı. Daha sonra başka dr a gittiğimde aradaki farkı anladığımda inanılmaz rahatsız oldum. Kendi dr um asistanıyla eldivenleriyle nasıl olması gerekse o şekilde yaptı. Tabi ben o an bilmediğimden tepki vermedim saf saf fotolarımı da çektirip çıktım. Sonra meme ameliyatımı gerçekleştiren dr um tayfun Aköz hocaya gidince bi daha da önünden bile geçmemem gerektiğini anladım.
Çok memnunum, rica ederimMerhaba,
Tayfun beyi ben de düşünüyorum, hala memnun musunuz meme estetiğinden ? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?