Aykla Pirincin Tan

Pirincin taşını ayıklamayı çok geç öğrendim.Çok dişim kırıldı.Ama dediğin gibi artık gözlüğüm var.

paşa07 biliyorum kaç diş kırdığını :):):)geç olsada gözlüğümüz var artık:):):)

Yesilim yeni gordum yazini, canim ne kadar guzel anlatmissin pirincin icindeki taslari bende gecte olsa ayiklamayi ogrendim, tabi ogrenene kadarda cok sey atlattim ama neyse simdi az ve oz dostum var bana tassiz pilav yeme zevkini veriyor, ben artik daha dikkatli olmaya calisiyorum arkatas degil arkadas ariyorum, sevgilerimle

Benim çevremde birçok insan vardır..

Fakat hepsi kategorileri ayrılmıştır..Eğlencelikler, sıkı sohbetçiler, gerçek dostlar, arkadaşlar..

İnsanları iyi analiz edip ona göre davrandıktan sonra az kişiye gerek yoktur..Yeter ki karşıdakine ne verileceği bilinsin..

Benim çevremde birçok insan vardır..

Fakat hepsi kategorileri ayrılmıştır..Eğlencelikler, sıkı sohbetçiler, gerçek dostlar, arkadaşlar..

İnsanları iyi analiz edip ona göre davrandıktan sonra az kişiye gerek yoktur..Yeter ki karşıdakine ne verileceği bilinsin..

pın pın aynen öyle yapıyoruz ancak..bazen nedensiz de seviyoruz..gençlikte ayırt edemiyoruz işte
karşındaki zaman içinde şaşırtıp,kararsız bırakınca ayıkla pirincin taşını..
sevgilerimle...

ayşecik taşsız arkadaşlıklara canım... fuşya gelmiş yorum yazmışsın teşekkürler hepinize.

inanki yesilim kendimden ödün vere vere aaaaaaaaaa bi baktim benden bi sey kalmiyacak.hayatimda ne tas biraktim ne pirinc.bütün günümü cocuklarimla ve sizlerle geciriyorum.konusacaklarimida annemi arayip konusuyorum.bazen kötü hissediyorum ama bir dostdan darbe aldimmi hic topliyamiyorum.sevgiyle kalin.

evet en büyük darbe sevdiğinden,dosttan gelirse kötüdür ceyhanlı.
ona güvenme,buna güvenme..nerde kaldı sevgiler...
genede en iyi sevgi ailedir bilirim.sevgiyle kal canım...

benim hic tasini ayiklayacak kadar pirincim olmadi yada soyle soyleyeyim.laylaylom arkadaslarim oldu yani sadece hos vakit gecirip ufak gevezelikler edecegim.insanlara fazla guvenmeyen bir yapim var.oyle cok cabuk dostluk kuramam. zaten hayatimda gercek anlamda arkadasim dostum deyecegim bir insan var.onunla kardes gibi olduk artik.kavga ederiz tartisiriz zitlasiriz ama asla dostlugumuzdan bir sey kaybetmeyiz.oteki arkadaslara gelince Allah eksikliklerini gostermesin.onlarlada vakit iyi geciyor.

annem,canım yeşilim, ne güzel tespit etmişsin yine yaşadıklarımızı..
Yarenlerim benimle senelerdir ama çok elediklerim oldu... Rabbim acılarını göstermesin ben den gittiklerini de...

Benim çok dişim kırıldı 29 yaşımdan önce yeşilim.Çok özveriliydim çevreme yakın saydığım arkadaşlarıma dostlarıma.Elim kanda olsa gider iyi kötü gün dinlemez yanlarında olurdum.Baktım ki yaprak dökümü başladı insanlar unuttu, ben de öğrendim bu kayıtsızlığı ve bana değer vereni,arayıp soranı,beni yargılamayanı dost bildim kendime sadece.Az olsun öz olsun sözü ilk olarak böyle girdi hayatıma.

canım katılıyorum sana..
bunca yıllık hayatımda ne arkadaşlar ne dostlar gelip gecmiş geriye bakınca ama içlerinden üç,beş tanesi varki hep yanımda olanlar işte asıl dostlar bunlar..
birde çoluk çocuk evlenince torunlarda olunca pek fazla zaman ayıramıyorsun bitanem işin o kadar yogun oluyorki..
sevgiyle kal canım benim...

artik inanmiyorum dost kaldigina bende secile secile 2veya 3kisi kaldi isallah onlarda sonradan fos cikmassss
artik inanmamiya basliyacam dost yok gibi her sey cikar iliskisi gibi geliyorrrr

seyda ...dostta var arkadaşta var ama baştan seçmesini bilmeliyiz.
herşey gönlünce olsun.

yeşilim gene dçktürmüşsün.ve her zamanki gibi çok doğrusun.ben bayağı zor öğrendim bu taş ayıklama işini.bi kaç diş kaybettim öğrenene kadar.yüreğim çok kanadı ozamanlar...ama artık bakıyorum ki takılıyo taşlar elime hiç üzülmeden atıyorum hayatımdan.yeni bi felsefe edindim kendime: beni kıran kendi kaybetmiştir diyorum çıkıyorum işin içinden.hayat çok kısa kıymetini bilmeli...kalemine sağlık...

Sen erken öğrenmişsin ayıklamaları Kısmetsiz Kedi iyi olmuş.Hatalardan çabuk kurtulmalıyız a.s

"benim hiç yok...bitti...yeşilim benim gibi düşünüyo...bak tam gençlik çağındasın...arkadaşlık başka bişey dostluk başka bişey...ama dostta yok gibi...ooof offf...çok akıllı ol çok..."
yeşilim (yeşillerin kraliçesi) bunlar şuan yanımda oturan annemin sözleri...sabahtan beri bana internetin ne işe yaradığını soruyodu...ta ki senin yazını okuyana kadar...bak bu iyi bişey dedi ve sonuna kadar okudu...ben çok eğlendim onun bu sevimli haliyle...ellerine sağlık...

en son iki hafta önce ayıkladım arkadaşlarımdan birini ve ahayatımdan sildim onu .
insan yaşadığo deneyimlerle büyüyor yaşadıklarıyla gerçekleri görüyor
umarım çok fazla canımız yanmadan gerçekleri görür pirincin taşını ayıklarız

yasadigim ve de halen yasamakta oldugum olaylara tuz biber oldu simdi yazdiklarin yesilim.bende malesef cevremdekiler yüzünden cok üzgünüm.benim herseyim ortalarda dolasirken,diger insanlarin hicmi birseyini duymayiz.yasamis oldugum yer kücük ama dedikodusu cok olan bir yer.insanlar malesef kafama uygun insanlar degil o yüzden hep catisma halindeyiz.cok arkadasim oldu ama eleye eleye ya da senin tabirinle ayiklaya ayiklaya iki ya da üc dostum kaldi cevremde.bazen paronayak oluyorum onlara bile güvenemez hale geldim,erdimi bile paylasamaz oldum ya:çok üzgünüm:

Gülsem,AvcıDuygu,nkbns,BaharYağmuru
Gençlikkte ayıkla ayıkla bitmez...Gerçekten taş gibi gözükenleri,canımızı yakmadan,çıkar at

X