• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aykızz Meme Estetiği Ameliyatı

aykxixzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
132
1
96
38
Zonguldak
bi kaç aylık araştırma sonunda ameliyat olmaya karar verdim.ankarada zühtü beye akay hastanesinde ameliyat oldum. 325 cc mentor makra implant dual plan yöntemiyle takıldı.suan ameliyatımın 2. günü .oldukca agrım var.özellikle sırtım cok agrıyor.söylenilen kadar basit brişey değilmiş. ameliyatın 3 .günü işe gitmek vss inanasım gelmiyor :75: .yarın kontrole gideceğim.ilk pansumanım yapılacak. şuanda taş gibiler bu kadar sert olmaları normal mi bilmiyorum.ankarada olmak isteyenlere zühtü beyi tavsiye edebilrim.şimdiye kadar olan kısmında memnun kaldım diyebilirim.ilerleyen gunlerde tekrardan yazarım.
tavsiyesi olan arkadaslardan tavsiyelerini alabilirim. :2:

canım çok geçmiş olsun zorunu atlatmışsın bundan sonrası çok daha kolay olacaktır ve hızla iyileşeceksin eminim ki..sonra keyfini çıkarmaya başliicaz :92:

canım bende zühtü beyi gittim gördüm ama henüz karar veremedim ama en iyisi o galiba. full77 de sormuş boy-kilo nedir acaba 325 cc takıldı. cc konusunda tecrübelerini bekliyoruz. ben 1,75 kilo 60. 325 ten büyük olur diye tahmin ediyorum sen nedersin

canım çok geçmiş olsun zorunu atlatmışsın bundan sonrası çok daha kolay olacaktır ve hızla iyileşeceksin eminim ki..sonra keyfini çıkarmaya başliicaz :92:

evet ilk günlere göre cok cok iyiym. şişlerim inmeye basladı gibi geliyor bu süreç bir an önce geçer umarım... senin ameliyata kaç gün oldu?

canım bende zühtü beyi gittim gördüm ama henüz karar veremedim ama en iyisi o galiba. full77 de sormuş boy-kilo nedir acaba 325 cc takıldı. cc konusunda tecrübelerini bekliyoruz. ben 1,75 kilo 60. 325 ten büyük olur diye tahmin ediyorum sen nedersin

canım ben minyon sayılırım ama dolgun göğüs istiyordum.350 istememe ragmen almamıs oyuzden zühtü bey 325cc takmıs zaten patlayacak gibiyim. :36: omuzlarım dar değil gayet iyi duruyor.bence omuz yapın musaitse ve doktorunda uygun bulursa 375 cc düşünebilirsin.boyun oldukca uzun çünkü. yurt dışı sitelerine bak orda her ölçüden örnekler var.birde göğüs dokun var mı?

evet banada aynı fiyatı vermişti, güvendim şimdi. Hastahane nasıldı hemşireleri, odaları konforun yani. 1 gece kaldın dimi, genel olarak memnun kaldın mı??

hastene odası temizdi tek kişilikti.kliması tv duş yeri ve tuvaleti vardı. yatagın yanında kanepe vardı refakatçi için. hemşireler rutin kontrollerini yapıyorlardı.onun haricindede butona basınca hemen geliyorlardı. zühtü bey benim içime cok sinmişti rahatca ifade edbildim kendimi acık sözlü birisi. ben suan için memnunum tavsiye edebilirim...

Back