Ayıp mı fantezi mi sizce?

Shyme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
39
54
İyi günler arkadaşlar, dün akşam kocamla birlikte olduk, kocam değişik şekilde zevkleri olabilen biri ve bu benim aslında hoşuma gidiyor, aramızdaki enerjiyi canlı tutuyor. Dün akşam ertesi günün pazar olması rahatlığı ile güzelce birbirimizle ilgilendik, hatta masaj yağı falan almış bana masaj yaptı. Sonra birliktelik esnasında bana dirty talk denilen şekilde bir kaç kelime söyledi, seni s*** istiyorum şeklinde bir kaç cümle kurdu. Başta garip gelsede benimde hoşuma gitti aslında ama bir yanımda kendime yakıştıramadı ve ufak çaplı bir tartışma yaşadık, şimdi konuşmuyoruz ve ben üzgünüm, bu durum hakkında sizce ne yapmalıyım ?

Baya shy missin canım
Yeni üyelik ilk mesaj ve fanteziler

:) dün gece uyuyamadım internette araştırırken gördüm siteyi, akşam üyelik açtım ama şimdi.onaylandı ne demek istediğinizi anlamadım ama yardim almak istediğim konuyu baltalamanızın amacı ne ?

Neyi yakistiramadiniz kendinize mesela?
Ya mesela filmlerde görüyoruz orada farklı geldi nana ama türkçede kullanılan kelimeler sokak ve küfür dili ile aynı olduğu için garip geldi ama kendimi bir yandan da baskın tarafın altında olan taraf gördüm diye hoşuma gitti. Bir gün jartiyer takımı ve göz bandı almıştı ve inanılmaz tahrik ediyordu beni, o hani edilgen durumda olmak çekici geldi ama dün seni s*kmek istiyorum dediği zaman bir anda şaşırıp kendimi saldım, hatta bana oral yaparken bir kere daha sen s***kilmek istiyorsun dedi ve der demez şey oldum... sizde bende bir anormallik mi var ?

Waww yeni uyelik ve fantazi konusu tutar bu :dondurma:
Yeni üyelik mevzusu ne anlamadım ancak burası bir forum sitesi değil mi ? Benim ha gebelik ile sorunum olmuş ilk onu yazmışım, ha kaymakamla sorun olmuş ha cinsel sorunum olmuş onu yazmışım, ilk mesajım cinsellik ile ilgili bir dert olamaz mi?

Ya mesela filmlerde görüyoruz orada farklı geldi nana ama türkçede kullanılan kelimeler sokak ve küfür dili ile aynı olduğu için garip geldi ama kendimi bir yandan da baskın tarafın altında olan taraf gördüm diye hoşuma gitti. Bir gün jartiyer takımı ve göz bandı almıştı ve inanılmaz tahrik ediyordu beni, o hani edilgen durumda olmak çekici geldi ama dün seni s*kmek istiyorum dediği zaman bir anda şaşırıp kendimi saldım, hatta bana oral yaparken bir kere daha sen s***kilmek istiyorsun dedi ve der demez şey oldum... sizde bende bir anormallik mi var ?

Uye ucusa gecti Mune Mune .

Yeni üyelik mevzusu ne anlamadım ancak burası bir forum sitesi değil mi ? Benim ha gebelik ile sorunum olmuş ilk onu yazmışım, ha kaymakamla sorun olmuş ha cinsel sorunum olmuş onu yazmışım, ilk mesajım cinsellik ile ilgili bir dert olamaz mi?
Olmuş demekki yazdığınız şeyler özel hayatın taaaa içi.O yüzden şey ettim :KK53:

Gerçekseniz şöyle bir yorum yapayım; “Aslında hoşuma gitti” diyip ne diye kavga çıkarıyorsunuz ki? Sapıklıksa ikinizde sapıksınız, fanteziyse ikinizde fantazi yapıyorsunuz. Mesele ne?

X