- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
- Konu Sahibi yazarhanim35
Selam kızlar bir firma da 6 aydır muhasebe insan kaynakları sorumlusu olarak çalışıyorum. Onun dışında ofis içi alımlar da bana ait kırtasiye market şu bu ödeme listeleri ve muhasebeye dair aklınıza gelecek herşey + finansal raporlamalar vesaire diyelim. Maaşım da yol dahil asgari ücretin bir tık üstünde ayrıca yemek kartımız var yasal sınır içerisinde yatıyor her ay günlük 120 tl de onu diyeyim. Mesai saatlerim sabit hafta sonu tatil çalışma rutinim sabit ama her insan gibi maaşım bir tık yüksek olsa keşke demiyor değilim. Ocak maaşına kadar zam yok ama her şeye her gün zam geliyor.
Neyse bir firma , K.. ile başlayan iş bulma sitesinden cv mi görüntülemiş ve beni arayıp görüşmek istediklerini söylediler. Maaşı bilmiyorum şu an çalışma saatleri aynı yine hafta sonum yok. Yemek parası buradan biraz daha fazla muhtemelen maaş da bir tık daha fazla. Görüşme istiyorlar öncelikle.
Şu an kafamda acaba hani çalıştığım yere ayıp mı ediyorum diye düşünmedim değil.
Güncelleme : hiç ummadığım bir anda maaşıma zam yaptılar kızlar
Neyse bir firma , K.. ile başlayan iş bulma sitesinden cv mi görüntülemiş ve beni arayıp görüşmek istediklerini söylediler. Maaşı bilmiyorum şu an çalışma saatleri aynı yine hafta sonum yok. Yemek parası buradan biraz daha fazla muhtemelen maaş da bir tık daha fazla. Görüşme istiyorlar öncelikle.
Şu an kafamda acaba hani çalıştığım yere ayıp mı ediyorum diye düşünmedim değil.
Güncelleme : hiç ummadığım bir anda maaşıma zam yaptılar kızlar
Son düzenleme: