• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayfonun çeyizleri :))))

erayfo

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6
0
6
Ankara
Kızlaaarrr yorumlarınızı bekliyorum :))

Eklentiler

• $331946bahama_cezve_cizim.webp
    $331946bahama_cezve_cizim.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $541909.webp
    $541909.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $33884340624_bahama_siyah_caydanlikb.webp
    $33884340624_bahama_siyah_caydanlikb.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $59099241152-monaco-dline-oval-ca-copy.webp
    $59099241152-monaco-dline-oval-ca-copy.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $bim-yumurta.webp
    $bim-yumurta.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 81
  • $philips-fc9225-autoclean-z.webp
    $philips-fc9225-autoclean-z.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $philips-gc9245.webp
    $philips-gc9245.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $da5f1a7056a94250468fd4a58168d80b.webp
    $da5f1a7056a94250468fd4a58168d80b.webp
    3 KB · Görüntüleme: 85
Çok güzeller düdüklümüz aynı sanırım bende fisslerin bluepoint modelini aldım benim kargoda gelicek memnunmusun canım? mutlulukla kullan çok şıklar :16:

ana ihtiyaçları kaldırmışsın ortadan ne kadar güzel artık tekstil ürünlere yoğunlaşabilirsin onun haricinde ıvır zıvırlara da başlayabilirsin hepsini güle güle kullan inşallah :16:

ana ihtiyaçları kaldırmışsın ortadan ne kadar güzel artık tekstil ürünlere yoğunlaşabilirsin onun haricinde ıvır zıvırlara da başlayabilirsin hepsini güle güle kullan inşallah :16:

benim ana ihtiyaçlar duruyor :D:D

hayırlı ugurlu olsun hepsi çok kaliteli şeyler. Güle güle kullan :)
fissler düdüklü ben de alıcam haftaya :)

benimde duruyor canım ama napalım ha diyince alınmıyo :1:

acelesi yok şekerim yavaş yavaş.

ıvır zıvır almak daha çok hoşuma gidiyor. Sonuçta bunları almayı unutmazsın. Belli başlı şeylerdir çünkü :) ama ıvır zıvır unutulur. bir de içine sineni bulmak çok zor.
Ben almasaydım ıvır zıvır muhtemelen bir züccaciyeciye girip her şeyi ordan alcaktık şimdi öyle mi beğendiğimi alıyorum farklı farklı yerlerden :)
bu ay fissler ve kahvaltı takımını ve arçelik kahve makinesi alıcam :) en sona misafir yemek takımı ve çatal bıçağı bırakıcam :)

kaliteli şeyler almışsın canım güle güle kullan hepsini, arkadaşların da dediği gibi ana parçaları almışsın gerisi daha zevkli olucak

güle güle kullan canım, her şeyin çok güzel.. çbk takımı, çay seti ve tencerelerimiz aynı :))

teşekkür ederim kızlarr inşallah güzel günlerde kullanırım :)) Bende tam tersi düşünüp ana parçalardan başladım şimdide diğerleri için araştırmalarımı yapıyorum :)) önce tekstili almayı düşünüyorum :)

canım bence çok mantıklı bir karar vermişsin ben ne zaman alırım bilemiyorum yemek takımımı falan tekstilde gerçekten önemli onlarıda aldıktan sonra başlayabilirsin ıvır zıvıra :34:

hoşbuldum kızlaarrr :))) ay çok teşekkür ederim sevindim beğenmenize devamını aldıkça yüklücem inşallah...

canım bence çok mantıklı bir karar vermişsin ben ne zaman alırım bilemiyorum yemek takımımı falan tekstilde gerçekten önemli onlarıda aldıktan sonra başlayabilirsin ıvır zıvıra :34:

inşallah canım.. tekstil bencede çok önemli taç ın ürünlerini çok beğeniyorum inşallah topluca ordan gidip alıcam :))

her şeyin çok güzel canım çok beğendim mutlulukla kullan inşallah :16:

Back
X