Kına Gecesi Ayfer'in kına gecesi için aldıkları...

ayfer17

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
30
1
296
Kocaeli
Merhaba,
Bunlar da kına gecesi için aldığımız malzemeler :) kıyafet olarak da hürrem kaftanı diye tabir edilen kıyafetten aldım, fotoğrafını bulamadım ama en kısa sürede üzerime giyer fotosunu koymaya çalışırım :)

Kına Baş örtüm (tam olarak deseni bu değildi yanlış hatırlamıyosam buna yakın :44:) eldivenleri de daha sade

Çerez Keselerim

Kına ve Çerez dağıtma sepetim (boncukları bunun şeffaf aslında ama nette bulamadım şeffaf olandan)

halay mendillerim

nedime taçları

misafirlere dağıtılacak gelin damatlı kınalarım

nedime el mumları

kına tepsim (boncukları bunun şeffaf aslında ama nette bulamadım şeffaf olandan)

vee biraz daha eğlence için kına tefimm

Son düzenleme:
hepside cok güzel,Allah tamamina erdirsin
bir ömür mutlu mesut olursunuz insallah

bende arıyorum böyle bir set kına gecem için. hepsini ne kadara aldın peki?

set olarak satılmıyodu aslında aldığım yerde (eminönünden aldık), hepsini ayrı ayrı seçtim set yaptım :)
200 tl tuttu bu kına malzemeleri,
kaftan, terlik ve aksesuarları da 300 tl

benimde kına alışverişine cıkmam lazım en eglenceli kısmı o olcak eminim yani hepsinden alıcam özellikle tef ve yelpaze düşünüyorum :)
komple hepsi 300 mü tuttu canım ?

benimde kına alışverişine cıkmam lazım en eglenceli kısmı o olcak eminim yani hepsinden alıcam özellikle tef ve yelpaze düşünüyorum :)
komple hepsi 300 mü tuttu canım ?

kesinlikle çok eğlenceliydi, ben şundan da olsun bundan da istiyorum diye kaptırıp gittim :)
kına malzemeleri 200 tl tuttu, kaftan ve terlik 300 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…