Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayetlerdeki Kişisel Gelişim Mesajları
- Konu Sahibi vera2020
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? A
aykolik
Ziyaretçi
çok güzel paylaşımda hakka suresi 33. ayeti yanlış vermişsin bu 1,münafıkun suresi 4. ayette böyle birşey geçmez hiç alakası yok buda 2 .ayrıca diğer ayetlerdede bu yazılanlar yok.lütfen körükörüne inanmayalım arkadaşın verdiği ayetlere bir bakalım.kafanıza göre yazmayın lütfen bu da günah yahu.Allah kelamı olan ayetleri iyi niyetlede olsa kimse değiştiremez!
A
aykolik
Ziyaretçi
mesela yazdıklarından örnek veriyorum
Haşr 10: Muhatabına güvenmek istiyorsan, önce sen güvenilir ol.
bu senin yazdığın,oysaki ayetin orjinali aşağıdaki gibidir:
HAŞR 10. Bunların arkasından gelenler şöyle derler: Rabbimiz! Bizi ve bizden önce gelip geçmiş imanlı kardeşlerimizi bağışla; kalplerimizde, iman edenlere karşı hiçbir kin bırakma! Rabbimiz! Şüphesiz ki sen çok şefkatli, çok merhametlisin!
şimdi ne alakası var senin yazdığınla?ben bir alaka kuramadım?
Haşr 10: Muhatabına güvenmek istiyorsan, önce sen güvenilir ol.
bu senin yazdığın,oysaki ayetin orjinali aşağıdaki gibidir:
HAŞR 10. Bunların arkasından gelenler şöyle derler: Rabbimiz! Bizi ve bizden önce gelip geçmiş imanlı kardeşlerimizi bağışla; kalplerimizde, iman edenlere karşı hiçbir kin bırakma! Rabbimiz! Şüphesiz ki sen çok şefkatli, çok merhametlisin!
şimdi ne alakası var senin yazdığınla?ben bir alaka kuramadım?
- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.864
- 333
- 50
.............................................................................................................
çok güzel paylaşımda hakka suresi 33. ayeti yanlış vermişsin bu 1,münafıkun suresi 4. ayette böyle birşey geçmez hiç alakası yok buda 2 .ayrıca diğer ayetlerdede bu yazılanlar yok.lütfen körükörüne inanmayalım arkadaşın verdiği ayetlere bir bakalım.kafanıza göre yazmayın lütfen bu da günah yahu.Allah kelamı olan ayetleri iyi niyetlede olsa kimse değiştiremez!
...............................................................................................................
yazının en başındaki açıklamayı dikkatli okursanız ayetlerin meal çevirisi olmadığını, yazarın meallerden çıkardığı kişisel gelişim mesajları olduğunu farkedersiniz...Notun en son cümlesine bakacak olursanız yeniden bu açıklama zaten yapılmıştır.Yani direk meal olmadığı.....opuyorumnanaktan
...............................................................................................................
yazının en başındaki açıklamayı dikkatli okursanız ayetlerin meal çevirisi olmadığını, yazarın meallerden çıkardığı kişisel gelişim mesajları olduğunu farkedersiniz...Notun en son cümlesine bakacak olursanız yeniden bu açıklama zaten yapılmıştır.Yani direk meal olmadığı.....opuyorumnanaktan
Son düzenleyen: Moderatör:
- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
Ben de uzun suredir Kur'an-i Kerim'in Turkce Meali'ni sindire sindire okuma cabasindayim,ozellikle aylardir yasadigim bir suru olumsuzluklar karsisinda gercekten cok guc aldigimi gordum, cok daha guzel bir dunyaya kapilari arayabilmek hicte zor degilmis...
Yazi ve yorumlar gercekten guzel,tesekkurler...
Yazi ve yorumlar gercekten guzel,tesekkurler...
- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
bunların hepsı ayetmı bazılarını hatırlayamadımda normalde 3 defa hatım ettım
neyse hatırladıklarım
---- hıcbırseye cok sevınmı senın sevındıgın seylere kotu bırsey gızlemıs olabılırız
-----hıcbırseyede uzulme senın kotu sandıgın seylere guzel seyler gızlemıs olabılırız
-----aklınızı kullanınız ,neden aklınızı kullanmıyorsunuz(akılla ılgılı cok cok ayet var)
-----topuklarınızı vurarak yurummeyınız
-----kapıları carpmayınız
-----kımse ıcın uzulmeyınız
-----allah kalbınızın ıcınde sakladıklarınızı bılır(dedı kodu yapanlar ıcın bır ayet) 2 kısının konustugu yerde bızden bır ucuncu vardır
ucunuzun konustugu yerde bızden bır dorduncu kısı vardır
-----benden sonra anne ve babanıza sukredın(anne ve baba her zaman ve herkesten ozel tutulmus )
-----allah ne evlatlarınıza nede varlıgınıza neden guzellıgınıze dıkkat eder sadece kalbınızle ılgılenır
-----ıcınızde en degerlınız en sabırlı olanınızdır
------alah kımseye kaldıramayacagı yuk vermez
------ kuranı kerımı ben cok sevıyorum bence tum ınsanlar kendı dılınde okumalı ve ne anlattıgını anlamaya calısmalıdır
neyse hatırladıklarım
---- hıcbırseye cok sevınmı senın sevındıgın seylere kotu bırsey gızlemıs olabılırız
-----hıcbırseyede uzulme senın kotu sandıgın seylere guzel seyler gızlemıs olabılırız
-----aklınızı kullanınız ,neden aklınızı kullanmıyorsunuz(akılla ılgılı cok cok ayet var)
-----allah kalbınızın ıcınde sakladıklarınızı bılır(dedı kodu yapanlar ıcın bır ayet) 2 kısının konustugu yerde bızden bır ucuncu vardır
-----benden sonra anne ve babanıza sukredın(anne ve baba her zaman ve herkesten ozel tutulmus )
-----allah ne evlatlarınıza nede varlıgınıza neden guzellıgınıze dıkkat eder sadece kalbınızle ılgılenır
------ kuranı kerımı ben cok sevıyorum bence tum ınsanlar kendı dılınde okumalı ve ne anlattıgını anlamaya calısmalıdır
- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.864
- 333
- 50
bunların hepsı ayetmı bazılarını hatırlayamadımda normalde 3 defa hatım ettım
neyse hatırladıklarım
canım maşaallah. siz de çok güzel mesajlar çıkartmışsınız.Konuda paylaşılan yazılar ise birebir ayet meali değil, mealden çıkartılan yorumlar.