Ayegul Sofuoluna giden var m?

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
medicalpark fatih ayşe sofuogluna giden varmı kızlar?

nasıl bi dr ilgilimi düşüncelerinizi ögrenmek istiyorum..

Son düzenleme:
ben gıttım çok seker çok ilgili ama cokkkkkkkkk yogun bazen doguma gırıo 4 saat rand oldugu halde bekledıgımı bılıom...sırf bu yuzden ayrıldım:)))ethıcaya gectım cok memnunumm

ben giitim arkadaşım ama hiç memnun kalmadım.önceleri iyi doktor çok tavsiye oldu diye gittim gebe olduğu öğrendim ilk gittiğimde 5.5 haftalık gebeydim.bir sürü test yaptım bir ton para verdim cabası kaç saat bekledim işten izin alıp.daha sonra 7 haftalık ken tekrar kontrole gittim herşey çok normal gebelik başlamış hayırlı olsun deyip 10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi.bende kalabalık diye doktor değiştirmek istedim başka hastaneye gittim bebeğin kalp atışı olmadığını hemen tahliye edilmesi gerektiğini söylediler.Bende ilk kez gittiğim için o doktora inanamayıp tekrar Ayşegüle gittim.Oda bana kalp atışı olmadığını 7 haftalıkken geldiğimde zaten bebeğin 5.5 haftalık gibi göründüğünü söyledi.Kürtaj yapılması gerektiğini söyledi o anı unutamıyorum kendimi hazırlamıştım anneliğe çünkü herşey normal demişti ve gebelikte problem olduğunu saklayıp birsürü masraf ettirdi ve manevi çöüşe uğrattı ben tavsiye etmem.bu arada hayırlı olsun bebek varsa :ecrin_bebek:

ben de gitmştim çok kez ve hiç memnun değildim .. jinekolojik muayenesi ok ,tamam ,güzel .. iş yumurta takbine geçince bende sorun olmamasına rağmen klomen kullandırdı ve yumurtam resmen kiste dönüştü , 38 mm oldu düşünebliyor musun .. bunu görmesine yani yumurtanın klomene aşırı tepki verdiğini görmesine rağmen bana devam ettirdi ilacı kullanmaya ve sonra çatlatma iğnesini vurulduk , regl oldum gittim yanına ilk gün hem nasıl bir ağrıyla , taaa avcılardan üstelik .. kadın ne dedi bilyor musun ????
" ohhhhh çok şükür "
ben de bir ümitle inşallah üstüne görmüşümdür diye gelmştim , şükür doğru çıktı diye tam sevinecektim ki
" senin yumurta kiste dönüşmüştü regl ile atılıyor şimdi " demez mi ....
e be akıllı görmüyor musun kiste dönüştüğünü hergün geldiğim kontrolde ...
asıl saflık bendeki , o takipten sonra bir de hsg filmi çekelim dedi , lanet olsun çekelim dedim ... meğer narkoz verilerek yapılabilen bir işlemmiş , bana bu konuda hiç bir şey söylemedi canlı canlı içimi dağladı resmen .. o işlemden sonra uzunca süre eşimle ilişkiye girerken zorlandım , neredeyse vajinismus olacaktım ..
o yüzden bence hazır vaktin de varken kaç kurtul derim ..
ben de hasta sayısı çok , iyidir bu deyip bir de bir arkadaşın tavsiyesyle gitmiştim , sonradan çok pişman oldum ..
bunlar da benim yaşadıklarım..

ben dun gittim kararsız kaldım bana şu zaman gel vs demedi bir ay sonra gitsem ikili test zamanım geçiyor bilmiyorum kafam karıştı.ultrason falan begenmedim gibi..offf yaaa.ne yapcam ben şimdi...

ben o hastanede leyla hn a gıtmıstım...hastane cok yogun....gebe takibi için uygun olabilir ama kısırlık nedeniyle başvurmanızı önermem kesinlikle önemsemiyolar...adı özel hastane ama özel olmanızı hissettiren bişey yok..hostesler 5 karış suratla dolaşıyo drlar deseniz aynı...leyla hn bana yumurta takıbı yaptı yumurtamın kac mm oldugunu bıle soylemedı....beni usg ye sokup gidip masasına oturuyodu.çıkabilrsiniz diyodu..
ayşegül hn ada cok iyi diyolar ama cok yogunmuş...
ben o hastanede bi esra cebiyi begendim korıdorda bile hastasının karnını seviyodu...benimki içerde suratımıza bakmadı...
ecrin sen gebesin galiba.... devlet hastanesinden bi drun muayenehanesine git..takibini muayenehanede yaptırırsın..tahlillerini hastanede yaptırırsın..
bizde infertilite oldugu için su an ist. tüp bebek merkezine gdcm...inşallah hayırlısıyla hamile kalırsam burda yakında devlet hastanesi var...dr un muayenehanesine gdcm tahlılerımıde hastanede yaptırıcam...cebımden sadece muayene ucretı cıkıcak...

yok canım devlete gitmem.özel sigortasm var benim ücret sorun degil benim için.dun bende esra hanımı gördüm gerçekten hastasının omuzuna elini attı dostum naber falan diye konuştu bana sıcak geldi açıkcası belki önümüzdeki ay ona giderim birde..benimde eşimin kardeşi süleymaniye kadındogum evinde görevli ama ben gitmem erkek dr tercih etmem...

bende ilk bebeğimde tavsiye üzerine ayşegül hanıma gitmiştim. ama o bebeğimi kaybettim. kanamalı halde ona gittiğimde, bebeğin kaybedileceğini bile bile (ondan önceki Dr. bu bebek durmaz demiş) beni 1 gece hastanede yatırdı. ve tavrı hiç sıcak değildi. ben sürekli ağlıyordum kanamam olduğu için, o ise suratıma dik dik bakıp "Niye ağlıyorsun" diyordu. Allahım o suratı hiç bir zaman gözümün önünden gitmiyor. neyse Allah beni birdaha o kadına muhtaç etmez inşallah, yüzünü bile görmek istemem. Şuan 34 haftalık hamileyim. Seçil Günay Avcı'nın muayenehanesine gidiyorum. okadar memnunum ki anlatamam. herkese tavsiye ederim.

Bir önceki mesajımda yazdığım gibi kontrollerime özel muayenehaneye gidiyorum. Evimize yakın diye vede fazla para vermeyim diye, testlerimi süleymeniye doğum evinde yaptırayım dedim. Demez olaydım. kan tahlillerinde bende HEPATİT C olduğunu söylediler ve testi tekrar ettiler. İkincide yine aynı sonuç çıktı. Tabi ben yıkıldım, böyle durumlarda hamileliğin sonlandırılması gerekebiliyormuş. Ama canım doktorum çok sakin davrandı ve testi 3 farklı yerde daha yaptırmamı söyledi. bende 4 farklı özel laboratuarda testi yineledim. ve hepside negatif çıktı. Ama bu sonuçlar çıkana kadar geçen 24 saatte neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Süleymeniyenin kitlerinde sorun varmış meğerse. Hadi benim imkanım vardı testleri yineledim. Ya imkanı olmayanlar, onların sözlerine inanaıp Allah korusun belki bebeklerini bile aldırdılar, yada gereksiz yere bazı tedavilere başladılar. Süleymaniye birde araştırma hastanesi olacak. Tabi tüm devlet hastaneleri böyle demiyorum ama, benim başımdan böyle bir tecrübe geçti, Allah kimseye yaşatmasın. O yüzden devlet hastanesi deyince durup bir daha düşünüyorum. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...

bende ayşegül hanıma gidiyorum bir ay öncesinden randevu almak zorundasınız her zaman çok kalabalık oluyor ve bu yüzden hastalarına yeterli zaman ayırdığına inanmıyorum bende değiştirmeyi düşünüyorum.

o kadın hala yaşıyor mu ya:)
1o yıl öncede ordaydı şimdide orda öyle mi....
tam para tuzağı... sanki hastane onun sanırsın.... herşeye tahlil herşeye bişey istiyor boşu boşuna, saatlerce beklemen ve hosteslerin 5 karış suratı da yanına zarar kalıyor:) 10 yıl önce böyleydi biçok yakınım oraya gidiyordu doğum muyene vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…