ben de gitmştim çok kez ve hiç memnun değildim .. jinekolojik muayenesi ok ,tamam ,güzel .. iş yumurta takbine geçince bende sorun olmamasına rağmen klomen kullandırdı ve yumurtam resmen kiste dönüştü , 38 mm oldu düşünebliyor musun .. bunu görmesine yani yumurtanın klomene aşırı tepki verdiğini görmesine rağmen bana devam ettirdi ilacı kullanmaya ve sonra çatlatma iğnesini vurulduk , regl oldum gittim yanına ilk gün hem nasıl bir ağrıyla , taaa avcılardan üstelik .. kadın ne dedi bilyor musun ????
" ohhhhh çok şükür "
ben de bir ümitle inşallah üstüne görmüşümdür diye gelmştim , şükür doğru çıktı diye tam sevinecektim ki
" senin yumurta kiste dönüşmüştü regl ile atılıyor şimdi " demez mi ....
e be akıllı görmüyor musun kiste dönüştüğünü hergün geldiğim kontrolde ...
asıl saflık bendeki , o takipten sonra bir de hsg filmi çekelim dedi , lanet olsun çekelim dedim ... meğer narkoz verilerek yapılabilen bir işlemmiş , bana bu konuda hiç bir şey söylemedi canlı canlı içimi dağladı resmen .. o işlemden sonra uzunca süre eşimle ilişkiye girerken zorlandım , neredeyse vajinismus olacaktım ..
o yüzden bence hazır vaktin de varken kaç kurtul derim ..
ben de hasta sayısı çok , iyidir bu deyip bir de bir arkadaşın tavsiyesyle gitmiştim , sonradan çok pişman oldum ..
bunlar da benim yaşadıklarım..