Aydın'dan mide bulandıran tecavüz olayı, hem abisinin hem dedesinin tecavüzüne uğradı

aile yapısı nasılda bozuldu ya....insan kardeşine dede torununa nasıl yapar nasıl zihniyet....öfff valla midem bulandı.....

Kim bilir abisi tehdit ediyordu belki de seni oldururum falan diyordu. Kizin yasi kucuk korktu demek ki bir seylerden.
Arkadasina helal olsun aferin polisi aramis hemen. Polis neden dede reddetti diye hemen onu saldiysa... Olaya bak.
benimde garibime gitti ....ben yapmadım deyince oluyo demek......iyiymiş...

istiyorum ki,bu kötülüğü affedenlere yürüsün bu affedilenler.yapılan kişi affediyor mu?siz nasıl affediyorsunuz.tutuksuz yargılanacakmış.gitsin de iyice devam etsin diye herhalde.

Ben bunlarin aralarinda genetik bag olduguna inanmiyorum öz be öz canindan kanindan olan insana bunu yapamaz yapmayi gectim dusunemez bile... Yada dünyanin sonu geliyor allahim sabah sabah sen aklima mukayet ol...

Allah boylelerinin belasini versin
Tecavuzculer icin idam geri gelmeli meydanda asılmaları lazımki herkese ibret olsun

Ah bu cinsellik hep tabu millette bir halt saniyor. Kiz icin cok uzuldum insallah psikolojisi kisa zamanda duzelir

Kizin arkadasini tebrik ederim banane diyip susmamis, sorumlu davranmis.

Böyle olaylar yüzünden oz babam oz dedem ile ayni evde yalnizz kalmaktan korkar oldum paranoyak oldum

Böylelerini idam edeceksin ama boynundan asarak değil şeylerinden asarak devlet devlet olsa idamı geri getirir ama nerdeee iki gûn sonra çıkarırlar işte o yuzden millet istediğine istediğini yapıyor nasılsa onu bunu bıraktılar benide bırakırlar düşüncesi ile çok yazık

Taksimde sallandiracaksin bunlari, ibreti alem olsun ki baskalari da yapmasin.

Migdem bulaniyor bu tur haberlerden.

Bu nasil bir sey ya?
13 yasindaki kizin neresinden tahrik oldunuz?
Henuz yeni sekile giren vucudundan mi daha cikmamis memelerinden mi?
Kaldiki bunlar bahane de olamaz asla!!
Bu nasi bir igrenclik Allahm aklim almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…