Aydında iyi bir bayan kadındoğumcu bilen varmı arkadaşlar. Ben bebiş için tedaviye başlamak istiyorum.Geçen sene bi düşük yaptım. Hormon testleri falan yapıldı,yumurtalıklara bakıldı. Daha ötesi için yardımcı olabilecek bi doktor arıyorum. Yada SSK lı hastalara bakan özel hastane varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
cnaım bayan hiç bilmiyorum burda bir bayan var ama...bilmiyorum yani
ben de düşük yaptım birkaç tane cihan bey var burda o yaptı tedaviyi oldu hamd olsun Allah ömür versin dört yaşında şimdi.
cnaım bayan hiç bilmiyorum burda bir bayan var ama...bilmiyorum yani
ben de düşük yaptım birkaç tane cihan bey var burda o yaptı tedaviyi oldu hamd olsun Allah ömür versin dört yaşında şimdi.
canım senin tedavin nasıl oldu
Ben sökede bi dr a gittim ama nasıl desem iyi ilgileniyo ama sadece tahliller yaptı ve deneyin yok bidaha gelin olmazsa falan dedi. Ama kk daki yazılara bakıyorum çatlatma iğneleri- klomen tedavisi-rahim filmi-aşılama falan....
Benim dr. bunlara başlamadı hiç. Bende bidaha gitmedim hiç kendiliğinden olur diye ama 1 sene oldu düşük yapalı. Artık tedavi kontrol vs istiyorum. Yaşımda geçiyor.29 yaşındayım.
evet çatlatma iğnesi ben de olmuştum. aşılama ise eğer anlattığım tedavi olmazsa yapılıyor ama yumurtlamada kanallarda bir sorun yoksa gerk yok. bize yapılmadı.
merhaba buket ben sana Aydın merkezde 2 doktor tavsiye edebilirim.1. si doğumevinde çalışıyor dr.Cenk Tan.Diğeri devlet hastanesinde çalışıyor dr.Adnan Özkutucu aynı zamanda izmir smyrna tüp bebek merkezinde çalışıyor.ikisinin de bilgisinin çok iyi olduğu düşünüyorum.görüşmek üzere...
merhaba buket ben sana Aydın merkezde 2 doktor tavsiye edebilirim.1. si doğumevinde çalışıyor dr.Cenk Tan.Diğeri devlet hastanesinde çalışıyor dr.Adnan Özkutucu aynı zamanda izmir smyrna tüp bebek merkezinde çalışıyor.ikisinin de bilgisinin çok iyi olduğu düşünüyorum.görüşmek üzere...
ben de bu iki ismi çok duydum.. Hatta Adnan beyle kısa bir görüşmemiz de oldu.. ama doğum evindeydi o da.. cenk bey de doğum evinde.. artık ssk da kadın-doğum bölümü yokmuş.. hepsi doğumevine taşınmış.. orda bir ya da iki tane de bayan doktor vardı. ama tecrübeleri konusunda bilgim yok...
slm canım ben özlem adıma bakma ne denediysem olmadı bende eşimin adını yazdım ben aydında doktora gidiyorum bebek tedevisiiçin istersen ona gidebilirisin çokk ii bi dktor ben çok memnunum ADNAN ÖZKUTUCU İŞİLLAH MEMNUN KALIRSIN CANIM ACİL ŞİFALAR ÖPTÜM