V VildanPkr Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2023 7 0 29 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi VildanPkr #1 Buraya geldiğimden beri iyi bir doktor bulamadım lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız?
Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.929 1.029 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi VildanPkr #2 Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis
V VildanPkr Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2023 7 0 29 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi VildanPkr #3 hasrthasrt .!.: Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis Genişletmek için tıkla... İsmini bildiğiniz doktor varmı? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
hasrthasrt .!.: Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis Genişletmek için tıkla... İsmini bildiğiniz doktor varmı?
Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.929 1.029 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi VildanPkr #4 VildanPkr .!.: İsmini bildiğiniz doktor varmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum bi akrabam o hastanenin doktorundan çok memnun kalmıştı öğrenirsem size söylerim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
VildanPkr .!.: İsmini bildiğiniz doktor varmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum bi akrabam o hastanenin doktorundan çok memnun kalmıştı öğrenirsem size söylerim