Gelinbaşı ve Gelin Tacı Aydın ya da Nazili'de gelin saçı ve makyajı

delicious_77

hoş geldin güzel kızım
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
1.051
1
358
İzmir
Slm kızlar Eylül ayında düğünüm olacak. Ben İzmirdeyim. Aydın ya da Nazilli'de gelin saç ve makyajı için önerebileceğiniz kuaför var mı ? Yardımm

canım bende aydınlıyım ümit kuaförü öneririm çok ii ben nişanımda oraya yaptırdım düğünümdede oraya yaptırcam çalışanlarından ve h,zmetinden memnunum tavsiye ederim bende eylül gelini olucam nasip olursa mutluluklar canım herşey gönlüne göre olsun inşallh

çok teşekkür ederim canım. ızmir'de yaptırıp öyle gitmeyi düşünüyordum son çare. Ama o da çok telaşlı olacaktı benim için. makyajı nasıl yapıyorlar. porselen mi normal mi? bir de şimdiden randevu alsam mı erken mi? çok soru sordum ama :))

ö.değil canım porselende yapıyorlar sen nasıl istersen öyle yapıyorlar canım genelde gidenler memnun bende nişanımda orda yaptırdım daha gecen hafta yine sacımı yaptırmaya gitdim bir tane gelin sacı yapmışlar çok güzel olmuş o kızı görünce kesinlikle fikrim netleşti orda yaptırıcam sacımı hatda istersen provasınıda yaptırıyoprsun nezamandı düğünün canım istersen randevunu al biz aldık şimdiden kaydirigubbakcemile5

canım sen bu konuyu açınca eşimin amcasının kızı var nazillide, o da süslüdür çok, ona sordum o sa özay kuaför ve kubilay kuaför diye iki yer söyledi, ikisinin de işçiliği baya iyiymiş, belki yardımım dokunur, allah içine sindirsin inşallah, her şey gönlünce olsun ... a.s.

teşekkür ederim şekerler yardımlarınız için değerlendirmeye alacağı. 17 eylülde benim düğünüm. bu hafta karar verip randevuyu ayarlasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…