Tüp Bebek Merkezleri Aydın tüp bebek

Cnm alirıza hocaya mı gidiyorsun sende rahim filmin çekildimi bende ona diyorum çok memnunum

Cnm alirıza hocaya mı gidiyorsun sende rahim filmin çekildimi bende ona diyorum çok memnunum
Evet canım geçen hafta salı günü çeklidim. Ege Liva hastanesinde.Benim ağrı eşiğim normalde düşüktür,o yüzden anestezili istedim hocamızdan.Zaten hiçbir şey duymadım gözümü açtığımda odadaydım.Korkmanı gerektiricek birşey yok.Operasyon sonrası da minik kasılmalarım oldu.Bir antibiyotik ve bir ağrı kesici vermişti hocamız.Bir sorun yaşamadım yanii

CANIM NASIL OLDU TÜPBEBEK SONUCU.BEN DE AYDINDAYIM BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR. ZOR Bİ SÜREÇ.

MERHABA CANIM GİTTİNMİ İZMİRE NELER OLDU BİLGİ VERİR MİSİN..BEN DE AYDNDAYIM ..DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Bende aydında yaşıyorum.inan ki bizede yakın olsun diye izmir ve aydında dünya para döktük.

Aydın Kadın Doğum Hastanesinde açılan Tüp Bebek Merkezinde kız kardeşim Dr Mustafa Pehlivan'a tüp bebek yaptırdı ve tuttu arkadaşlar. Dr. Mustafa Pehlivan bu konuda oldukça iyi bir doktor. Ankara'dan tavsiye ettiler doktor beyi. Ayrıca dr Mustafa Bey'in bir hastası da kız kardeşimden bir hafta önce tüp bebek yaptırmış sonucu olumlu olunca biz de Dr Mustafa Bey'e gidiyoruz. Çok memnunuz. tavsiye ederiz. isteyen herkesin bebeği olur inşallah.

ben de selim pırpanlara gidiyorum mustafa beyin pek hastası yok ama bize hiç tutup tutmadığıyla ilgili bilgi verilmiyo çok sevndm tuttuğuna darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…