• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydin medline hastanesinde doğum yapan varmi?

bebisim09

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
1.280
11
683
Kuşadası
Arkadaşlar allah nasip ederse 2. Meleğimi haftaya medline hastanesinde dogurucam hastaneyi seçmemin tek sebebi eski doktorumun orda olmasi, ve ilk dogumu spinal sezaryen ile yaptim 2. De oyle olacak sorum şu özel hastane olunca anestezi ücreti farki oluyormu? 1 nisan sonrasi bu hastanede dogum yapan varsa cvp yazarsaniz sevinirim.. Hoşçakalin..

doğumunuzu yapalı çok uzun zaman olmuş ama medline adına tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.ben de sezeryanla doğum yapıcam büyük ihtimalle.fiyat konusu,doğum sırasındaki genel durum ve hangi doktora gittiğinizi yazarsanız sevinirim.umarım sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır..

Ben Söke'de International da yaptım sezaryen ile doğumumu çok memnun kaldım. Normalde Ankara'da yaşıyorum doğum için Aydın'daydım ailemin yanında. Birçok hastane gezdim ama en çok orası sindi içime. Fiyatı da uygundu. Herşey dahil 900 tl ye yaptım doğumumu. Odaları, hasta bakıcıları, anestezi uzmanları, doktorları hepsi çok iyi. Üstelik hiç kalabalık olmuyor. Benim doğum yaptığım gün tekti mesela bebeğim. Ebeler çok güzel ilgilendiler. Çocuk doktoru da aynı şekilde

Bu konunun üstlere çıkması laım kızlar yok mu doğum yapan burda?

Ben Söke'de International da yaptım sezaryen ile doğumumu çok memnun kaldım. Normalde Ankara'da yaşıyorum doğum için Aydın'daydım ailemin yanında. Birçok hastane gezdim ama en çok orası sindi içime. Fiyatı da uygundu. Herşey dahil 900 tl ye yaptım doğumumu. Odaları, hasta bakıcıları, anestezi uzmanları, doktorları hepsi çok iyi. Üstelik hiç kalabalık olmuyor. Benim doğum yaptığım gün tekti mesela bebeğim. Ebeler çok güzel ilgilendiler. Çocuk doktoru da aynı şekilde
merhaba yazını okuyunca bişey sormak istedim ben de aydında yaşıyorum ve doğum için söke internationalı önerdiler gerçi şimdi isim değiştirdi egemed oldu herneyse 900tl çok iyi fiyata yapmışsın peki senin doğumun isteğe bağlı sezeryanmıydı yoksa zorunlu sezeryanmıydı arasında fark oluyormuş çünkü bgn sorduk zorunluyu 1200 isteğe bağlıyı 2000tl dediler bide pazarlık yaptınız mı cevaplarsan çok sevinirim :)

Normal doğum riskliydi ama doktorum kararı bana bıraktı.Bebeğim iriydi ve benim açıklığım çok azdı. İstersem bekleyebileceklerini söylediler. Normale de aynı fiyat verdiler. Hangisini istersen öyle yapalım dediler. Fiyatlar yükselmiş olabilir belki. Haziranda yaptım doğumumu.

Normal doğum riskliydi ama doktorum kararı bana bıraktı.Bebeğim iriydi ve benim açıklığım çok azdı. İstersem bekleyebileceklerini söylediler. Normale de aynı fiyat verdiler. Hangisini istersen öyle yapalım dediler. Fiyatlar yükselmiş olabilir belki. Haziranda yaptım doğumumu.
peki kaçıncı haftanda oldun bebişin kaç kiloydu ay hayırlı olsun buarada gerçi sen büyütmüşsün artık negüzel :) benim de şuan 3564 kilosu dk haftasından iri dedi normali beklesek 4ü bulur galiba ama benim tüp bebek o yüzden normal istemiyorum fakat aradaki fiyatta az değil 2 hafta önce arkadaşım 1000tlye yaptı ama onun ilki sezeryan olduğu için zorunluya giriyomuş kafam çok karıştı ay ne zormuş şu doğum işi :)

43. haftada oldu doğumum ben normal olacak diye bekliyordum. Ankara'da gittiğim doktorum bana yanlış bilgi vermiş. 3800 gr doğdu bebeğim. Ama benim kemiklerim dar olduğu için aşağı hiç inmedi. Yerleşemedi doğum kanalına son 2 güne kadar. Pazartesi günü için randevu almıştık cumartesi gecesi sancılandım. O kadar bekledi 1 gün daha bekleyemedi :)

43. haftada oldu doğumum ben normal olacak diye bekliyordum. Ankara'da gittiğim doktorum bana yanlış bilgi vermiş. 3800 gr doğdu bebeğim. Ama benim kemiklerim dar olduğu için aşağı hiç inmedi. Yerleşemedi doğum kanalına son 2 güne kadar. Pazartesi günü için randevu almıştık cumartesi gecesi sancılandım. O kadar bekledi 1 gün daha bekleyemedi :)
anladım canım seninki zorunlu sezeryana girmiş sağlıcakla büyüt bebeğini verdiğin bilgiler için çok sağol

Hangi doktora gidiyorsunuz medlineda?
canım ben medline a hiç gitmedim arkadaş sökede egemedde yapmış bana da orası önerilmişti onun üzerine yazıştık medline ı araştıramadım daha ama eltim ve arkadaşlarım hep cenk tan da yapmışlardı 1-2 sene önce memnunlardı ben de biyandan fiyat araştırıyorum şimdi senin bi bilgin varmı medline daki doğum ücretleri konusunda

canım ben medline a hiç gitmedim arkadaş sökede egemedde yapmış bana da orası önerilmişti onun üzerine yazıştık medline ı araştıramadım daha ama eltim ve arkadaşlarım hep cenk tan da yapmışlardı 1-2 sene önce memnunlardı ben de biyandan fiyat araştırıyorum şimdi senin bi bilgin varmı medline daki doğum ücretleri konusunda

Ben de cenk beye gidiyordum ama bıraktım çok canımı sıktı 12 kilo aldım şimdiye kadar çok sinirimi bozdu. En son tüm muane boyunca benim aldığım kilodan ve kendisinin yaptığı spordan bahsetti serviks uzunluğunu soruyorum söylemedi bebek kaç kilo diyorum senden zayıf diyor tavırları beni sinie etti yani.

Medline da nornal doğum 1300 sezeyan 1100 dü sanırım. Zaten medline da pınar hanımdan başka hiçbir doktor normal doğum yaptırmıyor cenk beye gidersen yüzde yüz sezeyan yapar o kadar araştırdım normal doğum yaptırdığunu duymadım.

Zaten bu yüzden doğum evine gitmek istiyordum doğumevindeki ebelerle tanıştım konuştum uzun uzun istersen soğumhanede istersen tek kişilik odanda doüum yapabiliyorsun. Riskli bir durum yoksa sezeryana almıyorlar. Ben doğumevinde doğum yapmaya karar verdim pınar hanımı tavsiye ederim.

Ben de cenk beye gidiyordum ama bıraktım çok canımı sıktı 12 kilo aldım şimdiye kadar çok sinirimi bozdu. En son tüm muane boyunca benim aldığım kilodan ve kendisinin yaptığı spordan bahsetti serviks uzunluğunu soruyorum söylemedi bebek kaç kilo diyorum senden zayıf diyor tavırları beni sinie etti yani.

Medline da nornal doğum 1300 sezeyan 1100 dü sanırım. Zaten medline da pınar hanımdan başka hiçbir doktor normal doğum yaptırmıyor cenk beye gidersen yüzde yüz sezeyan yapar o kadar araştırdım normal doğum yaptırdığunu duymadım.

Zaten bu yüzden doğum evine gitmek istiyordum doğumevindeki ebelerle tanıştım konuştum uzun uzun istersen soğumhanede istersen tek kişilik odanda doüum yapabiliyorsun. Riskli bir durum yoksa sezeryana almıyorlar. Ben doğumevinde doğum yapmaya karar verdim pınar hanımı tavsiye ederim.

TE="TomrisHatun, post: 40114598, member: 617449"]Ben de cenk beye gidiyordum ama bıraktım çok canımı sıktı 12 kilo aldım şimdiye kadar çok sinirimi bozdu. En son tüm muane boyunca benim aldığım kilodan ve kendisinin yaptığı spordan bahsetti serviks uzunluğunu soruyorum söylemedi bebek kaç kilo diyorum senden zayıf diyor tavırları beni sinie etti yani.

Zaten bu yüzden doğum evine gitmek istiyordum doğumevindeki ebelerle tanıştım konuştum uzun uzun istersen soğumhanede istersen tek kişilik odanda doüum yapabiliyorsun. Riskli bir durum yoksa sezeryana almıyorlar. Ben doğumevinde doğum yapmaya karar verdim pınar hanımı tavsiye ederim.[/QUOTE]
O oyle gicikmis kuzenimin esi de onda dogum yapmisti senin dedigin gibi her gittiklerinde kavga ediyomus kilo yüzünden sevmemisti pek ama onda basladi diye birakmak da istememisti ben bi kez sokede calisirken gitmiştim ona ben de pek hoslanmamistim ama eltim olsun diger arkadaşlar olsun memnun kaldilar :) benim tup bebek oldugu icin normal dogum dusunduruyor açıkçası hani sezeryan istiyorum o da istege bagli ve zorunlu diye ayriliyormus arada da fiyat farki var dediler egemedde ondan bide medline da nekadar ogreneyim dedim

Merhaba tebrik ederim allah anali babali buyutsun.acaba egemedde hangi doktora gittiniz uzeyir beyemi acaba?

Slm aydın medinovada sezeryan ücreti nekadar bilen var mı arkadaşlar

Back