Merkeze toplu taşıma araçlarıyla 20 dakika. Ulaşım sıkıntısı çekmezsin. Her dakika minibüs ve otobüs bulursun. Ama zaten merkezle pek işin olmayacaktır. Öğrencilerin çoğu memlekete giderken hediye alışverişi için merkezdeki çarşıya gidiyorlar genelde. Onun haricinde çok yakınında bir alışveriş merkezi var, tüm ihtiyaçlarını kampüs çevresinden karşılayabilirsin.
Kyk yürüme mesafesiyle 2-3 dakika. Kalanlar memnun. Benim arkadaşlarımın çoğu hiç eve çıkmadılar. Yıllarca Kyk'da kaldılar.
Cok tesekkur ederim yurt acisindan da rahatladim kararsizligim var ama yaziniz baya aydinlatti rahat bi sekilde yazicam :)
Lys sinavina girdim puanlar aciklandi ve yakinda tercihler basliycak.Puanim sadece trakya pamukkale ve adnan menderes universitesinde arkeolojiye tutuyo ama ben hangi universiteyi sececegimi bilmiyorum uc universite ve uc sehir hakkinda hicbir bir bilgim yok.Universitenin imkanlari benim icin onemli (konumu, yurtdisi programlari, sosyal aktiviteleri) ve sehrinde sosyal acidan iyi olmasi... Bunu soyleyince gezmeye degil okumaya gidiyosun diyenler oluyo ancak okumak kadar kendini kulturel olarak gelistirmek ve dort yilimi gecirecegim yerin iyi olmasi lazim.Dedigim yerlerde okuyanlar okumus olanlar ya da yasayanlar bilgi verirse cok memnun olurum.
Yaz tatillerinde kazi calismalari oluyo diye duymustum her universitede oluyo mu aydin da var miydi mesela ve okurken zorlayan bi meslek miBende 2003 de adanan menderes arkeolojiden mezun oldum. Hocalarım hala aynılar hatta 4-5 arkadaşımda öğretim görevlisi şimdi okulda. Ben istanbuldab gittim ilk 2 ay ağladım ama zor koptum hala rüyamda aydın sokaklarında gezerim sonradan çok sevdim hele hocaları dünya tatlısı hafta sonu geziler bölüm dolayısıyla çok eğlenceli peki sonra arkeoloji adına birşey yapabildim mi hayır eğer bu bölümü okumak istiyorsan 1. Sınıftan itibaren hocaların gözüne girip amacının okulda kalmak olduğunu hissettirirsen bir yerlere gelmemde yardımcı olurlar. Aynur Hoca Mükerrem Hoca Suat Hoca dünya tatlısı insanlardır. Diğer bölümdekiler hep imrenirlerdi hocalarla ilişkimize.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaz tatillerinde kazi calismalari oluyo diye duymustum her universitede oluyo mu aydin da var miydi mesela ve okurken zorlayan bi meslek mi
Kazıya gitmek okulda kalmak için senin yararına olur kazıyı sen buluyorsun öyle herkesi almıyorlar kazıya. Tabii bilimsel kazılarda var kendine birşeyler katabileceğin kazılar çoğunluğu bildiğin amelelik oluyor. Kız öğrencilere genelde çizim yaptırıyorlar. Kırık parçaları çizimle tamamlıyorsun çizimin güzel olursa gittiğin kazıya hep çağrırlar seni ben denizli ve foçaya gittim 35 yıllık hayatımın en güzel günlerini geçirdim 4 yıllık okul hayatımda ama tekrar okur musun deseler okumazdım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sag ol ablacim yardimci oldugun icin :)
Lys sinavina girdim puanlar aciklandi ve yakinda tercihler basliycak.Puanim sadece trakya pamukkale ve adnan menderes universitesinde arkeolojiye tutuyo ama ben hangi universiteyi sececegimi bilmiyorum uc universite ve uc sehir hakkinda hicbir bir bilgim yok.Universitenin imkanlari benim icin onemli (konumu, yurtdisi programlari, sosyal aktiviteleri) ve sehrinde sosyal acidan iyi olmasi... Bunu soyleyince gezmeye degil okumaya gidiyosun diyenler oluyo ancak okumak kadar kendini kulturel olarak gelistirmek ve dort yilimi gecirecegim yerin iyi olmasi lazim.Dedigim yerlerde okuyanlar okumus olanlar ya da yasayanlar bilgi verirse cok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?