Bana kalırsa arkeoloji okuma
Lys sinavina girdim puanlar aciklandi ve yakinda tercihler basliycak.Puanim sadece trakya pamukkale ve adnan menderes universitesinde arkeolojiye tutuyo ama ben hangi universiteyi sececegimi bilmiyorum uc universite ve uc sehir hakkinda hicbir bir bilgim yok.Universitenin imkanlari benim icin onemli (konumu, yurtdisi programlari, sosyal aktiviteleri) ve sehrinde sosyal acidan iyi olmasi... Bunu soyleyince gezmeye degil okumaya gidiyosun diyenler oluyo ancak okumak kadar kendini kulturel olarak gelistirmek ve dort yilimi gecirecegim yerin iyi olmasi lazim.Dedigim yerlerde okuyanlar okumus olanlar ya da yasayanlar bilgi verirse cok memnun olurum.
İs imkani yok biliyorum baya arastirdim ama ondan baska bi bolume tutmuyo bu ikinci yilim zaten girersem bitek buna girebilirim hem ilgimde var
Lys sinavina girdim puanlar aciklandi ve yakinda tercihler basliycak.Puanim sadece trakya pamukkale ve adnan menderes universitesinde arkeolojiye tutuyo ama ben hangi universiteyi sececegimi bilmiyorum uc universite ve uc sehir hakkinda hicbir bir bilgim yok.Universitenin imkanlari benim icin onemli (konumu, yurtdisi programlari, sosyal aktiviteleri) ve sehrinde sosyal acidan iyi olmasi... Bunu soyleyince gezmeye degil okumaya gidiyosun diyenler oluyo ancak okumak kadar kendini kulturel olarak gelistirmek ve dort yilimi gecirecegim yerin iyi olmasi lazim.Dedigim yerlerde okuyanlar okumus olanlar ya da yasayanlar bilgi verirse cok memnun olurum.
Edirne'yi hic bilmiyorum.
Ama 20 sene Aydin'da yasamis ve su anda Denizli'de yasayan bir Denizlili olarak kesinlikle Pamukkale Universitesi'ni Adnan Menderes'e tercih ederim.
Pamukkale hem daha kaliteli bir universite, hem universite konum itibariyle cok guzel yerde, hem de sehir olarak Denizli son yillarda en buyuk patlamayi yapmis illerden biri.
Guzel bir ogrencilik hayati yasarsin.
Edirne daha mi iyidir bilmem ama Aydin mi Denizli mi dersen, kesinlikle Denizli derim.
Bana Allah yeter...
Ben Aydın'da okudum.
Hem eğitim hayatım hem sosyal hayatım çok güzel geçti.
Tam yaşanılacak yer, şu an içimde öyle bir Aydın hasreti var ki, kendi memleketimden daha çok seviyorum.
Hakkında hayırlısı olsun.
Puanın kaç ki ?
Sana kesinlikle Pamukkale Üniversitesi'ni öneririm. 7 yıldır Paü'deyim. Son yıllarda oldukça gelişti. Üniversite olarak sana vereceği imkanlar da seni tatmin edecektir. Arkeoloji bölümünün birçok hocasını yakından tanıyorum. Hepsi mükemmel hocalar. Bölüm olarak çok aktifler. Okul sana çok şey kazandıracaktır.
Gelirsen sana memnuniyetle yardımcı olurum. Neredeyse bu okulun gediklisi oldum.
246 puan ve siralamam 356 bin kusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?