Aydın Doğan'ın tırnaklarını da dişlerini de sökmesini biliriz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
AKP'li Metiner: Aydın Doğan'ın tırnaklarını da dişlerini de sökmesini biliriz
AKP'li Mehmet Metiner, Aydın Doğan'a "Haddini bilecek Aydın Doğan. Onun tırnaklarını da dişlerini de sökmesini biliriz" ifadelerini kullandı.

Çarşamba, 30 Eylül 2015 11:33

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Doğan Medya patronu Aydın Doğan'ın mektubunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalancılıkla suçlayacak ifadeler kullandığını ve bu ifadeleri ile haddini aştığını söyledi.

A Haber'de "Memleket Meselesi" isimli programda konuşan AKP'li Metiner, şu ifadeleri kullandı:

"Aydın Doğan kimi kandırıyor? Edep sınırlarını aşıyor. Haddini bilecek Aydın Doğan. Onun tırnaklarını da dişlerini de sökmesini biliriz. Haddini bilecek. Cumhurbaşkanına yalancılık suçlamasında bulunmak Aydın Doğan'ın boyunu aşar. Yani bunu Aydın Doğan'ın katına çıkamayan birisi olarak söylemiyorum. Katında da bulunmuş ama katını da gerektiğinde Cumhurbaşkanımıza yanlış yaparsa, saygısızlık yaparsa demokratik ve hukuki yollarla başına geçirmesini bilen birisi olarak da söylüyorum. Saygılı olacak, edepli olacak. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanına 'yalancısın' anlamına gelebilecek sözlerde bulunmayacak."

HEDEF GÖSTERDİ

Metiner, hedef gösteren ve tehdit içeren sözlerine şöyle devam etti:

"Sen bir kere darbecisin. İnsanda biraz arlanma duygusu olur, utanma duygusu olur. Sen arşivlerine girdiğin zaman görürsün; 28 Şubat sürecinde, 12 Eylül'de darbelerin arkasında durmuş. Hürriyet'ten bahsediyorum, o zaman Aydın Doğan yoktu ama… 28 Şubat sürecinde attığın başlıklar belli; Erbakan hoca için söylediklerin, Recep Tayyip Erdoğan için… Sen 'Teröre arka çıkmıyorum' diyorsun, Hürriyet'in internet sitesini, CNN'in yayınlarını hiç mi izlemiyorsun? Ezgi Başaran'ın yazılarını okumuyor musun? PKK'dan 'terör örgütü' yerine 'özgürlük savaşçıları' diye bahseden yazılar senin yayın organlarında çıkıyor. CNN Türk'teki moderatörlerini hiç mi izlemiyorsun?"

http://haber.sol.org.tr/turkiye/akp...rini-da-dislerini-de-sokmesini-biliriz-131202

Aydın Doğan savunulacak biri değildir ama hedef gösterilmesi, şiddet içeren sözler söylenmesi hiç hoş değil, kendine vazife çıkaracak birileri Aydın Doğan'ı öldürmeye kalkarsa mecazen mi dedik diyecekler?

Kanallarda çıkıp konuşuluyorsa halk dinliyor diye konuşuluyor o zaman sözlere dikkat edilmeli, hukuk karşısında hesabını verir dersin kapatırsın konuyu.

olacağı buydu bu kadar hedef gösterildikten sonra çalışanlar

Son düzenleme:
Doğru sözlerrr.. ah aydın doğan ahhh..bir resmin var nefret ederim zamanın mesut yılmazını karşılama şekline
ne kadar lakayt bir davranış ya bu üstündekiler pijama değil yada sen koskoca adam bir bakanı nasıl karşılacağının NEZAKETİNİ unutmuşsun..

yaaa bu bazı kesim akepeliler niye hep tehditvari,çirkin çirkin konuşuyorlar.tabii diğer bir kısmı da savunmaya çalışıyor.

iyi polis kötü polis taktiği, aslında hepsi kötü polis bence

metınerın sözünde bişey yokki,sözde muhalefet etmek için ne ağzı bozuk lar her gün ekranda,sıralasam zamanım yetmez

her gün medyada onlarca hakaret.küfür,belaltı,hangısı yazayım,siz iyi biliyorsunuz zaten,erdoğan ve ak partı düşmanlrının tek bilidği belaltı hakaret,haaa çokda yakışıyor onlara oda ayrı konu

şiddetle küfürü bir tutmayın bence.
şiddet bıu ötesi varmı.. ikiside kötü ama şiddetin hiçbir geri dönüşü yok
sanki akpliler hiç küfretmiyor. o madencinin akrabasına tekmeyide biz attık ya.
ayrıca
bir örnek verirken, aa bak ama şunlarda bunu yaptı diyerek , öbür yapılanı temize çıkaramazsınız.
yanlış yanlıştır. yanlışa başka bir yanlışı örnek vererek o yanlışı doğru yapamazsınız.

yalnız oky,akepeliler kadar aleni küfredeni ben pek görmedim.

pijama değil zaten pantolon tişört o üstündeki

Ayy iyi ki bu partiden dönmüşüm ya yoksa böyle savunmak için saçma sapan konuşanlarla aynı düşünceleri mi paylaşıyorum diye psikolojim bozulurdu.

Bir seye de yanlış yapmış deyin bee. Ha diyenler yok mu var. İyi ki varlar. Yoksa kosssskoca ülkenin yüzde 42sinin böyle düşündüğünü sanmak korkunç olurdu.
Tiksinti duyuyorum.

iyice coştular,iyice çirkinleştiler,dayak atmak,tırnak sökmek,lan lun diye konuşmak hep moda oldu.

Şaşırmadım yapar valla. Rte kimi hedef aldıysa bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…