Aydin///09

iyi geceler arkadaslar perihan az kalmis sayilir sag salim iysallah bebegini elini alirsin canim

deryacox iyi yapmışsın valla bende pek fazla giremiyorum topice

iste geldım burdayım :icecream: :sm_cool:

hoşgeldin bacım nasılsın bakem
tanışmıyoruz ama tanışırız artıkın.
topicimiz çok yavaşlamış kimsecukler yok kalmamış.

iyiyiz gari sen nahalsın bakem. Ben aydının içindenim ya sen .
:CüvCüv:

iyi diyelim iyi olalım akideş.hihoyyyt
ben aydın nazilli asıl memleketim lakin eskişehirde oturuyorum
anlıyacağın gurbet kuşuyum senağlama
aydınımı nazillimi çok ama çok özledim taşını toprağını özledim gari:a015::çok üzgünüm:

Efendim biz aslında nazilliliyiz ama ailem buraya yerleşince burda evlenip kaldım Nazilli aydından daha güzel ve insanları daha samimi.kaydirigubbakcemile5

Efendim biz aslında nazilliliyiz ama ailem buraya yerleşince burda evlenip kaldım Nazilli aydından daha güzel ve insanları daha samimi.kaydirigubbakcemile5

nazillim gibisi varmı ayolcum. pek güzeldir şirindir memleketimiz.:asigim::icecream:

eveeeeetttttt pazarları , köylüleri, aşağı ve yukarı Nazillisi ayrı güzeldir.Lise biri orda okudum sonra taşındık öğretmenlerim arkakaşlarım hepsi çok sıcaktı ama aydının içi için böyle söyleyemem. sana iyi gürbetler orada sevdiklerin yanında olduğu sürece gürbet insana memleketi gibi gelir .

eveeeeetttttt pazarları , köylüleri, aşağı ve yukarı Nazillisi ayrı güzeldir.Lise biri orda okudum sonra taşındık öğretmenlerim arkakaşlarım hepsi çok sıcaktı ama aydının içi için böyle söyleyemem. sana iyi gürbetler orada sevdiklerin yanında olduğu sürece gürbet insana memleketi gibi gelir .

bir başkadaır benim memleketim şarkısı ağzıma takıldı doğrusu.
burda sadece kocacığım var başkada kimseciğim yok yanımda hepsi
nazillideler. şuan kocişim dese hadi gidiyoruz temelli dese uça uça gelirim

ben kaçıyorum kızlar koçiş gelecek şimdi
kendinize dikkat edin hemşolar öpüldünüz.

günaydin kizlar topik canlanmis ne güzel meleyi hosgeldin canim aramiza bende nazilli liyim ama bende perihan gibi gurbetteyim almanyada. insanin memeleketi gibi si yok burda her memleketten insan

X