Aydin///09

olurr benım ıcın sorun yok buarada gurbaa senın aydınlı oldugunu bılmıyodummm hee senı sewıyomm yya cok hosuma gıttıı

evt gurbaa bende hiiç bilmiodum aydınlı olduğunu senin
bayramda ben gelirimde diğerleri gelirmi ay topiğe gelmeyen buluşmaya nası gelcek deli etcek bunlar beni :mymeka:

olurr benım ıcın sorun yok buarada gurbaa senın aydınlı oldugunu bılmıyodummm hee senı sewıyomm yya cok hosuma gıttıı

evt gurbaa bende hiiç bilmiodum aydınlı olduğunu senin
bayramda ben gelirimde diğerleri gelirmi ay topiğe gelmeyen buluşmaya nası gelcek deli etcek bunlar beni :mymeka:

aslen aydınlı değilim ama 15-16 yildir burdayiz kızlar :içelim:
elif teşekkür ederim canim, sağolasın.

bayrama kadar bi yayariz buluşma olacagini
3kişi 5 kişi neyse artik güzel bi gün geciririz
kızlar bu arada forum ne zaman aciliyo bilen var mi?

ya baya büyük bi yer anlaşılan ilk duyuyorum aydıntekstilin oraya yapılıomuş bak sen CADIARZU aydın a fazla bu kadar büyük biyer ama anayol üstü ya sanırım yoldanda müşteri olur die düşünüüyorlar

hıı ewet kıslar az kaldı acılmasına bızım bı tanıdık dukkan acıcak orda babama soraraım bı ne zaman acılcakmıss

deryacim gözek hosgeldiniz tatiliniz bitti demek umarim iyi gecmistir tatiliniz benimkisi iyi gecti topigin böyle hareketsiz olmasi ramazandan olabilir belki birde herkes tatilde veya tatil dönüsünde firsat omuyordur umarim bundan sonra daha sik yazisiriz

ay ben nie görmedim hiç orayıı ama normal bulvardan başka yere gitmiomki geldiğimde ay özledim valla memleketimi yaaa senağlama

ya hemşolarım mesaj atıyom yazmıyonuz ya bende aydındanım hemşerilerimi görmek beni çok mutlu :1hug:etti bayramda buluşmaya bende varım :dance:

oy oy oyyy gurbikimmdee gelmişşş
bayramdaa buluşma olursaa ve benn nazillimee gelebilirsemmm kesinnn katılırımmm aranızaaa

tatlım istiyoruz ama kimsenin pek yanaştığı yok galiba:1no2: heyyyyy hemşolarım nerdesiniz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…