• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydii'nin evi

mutfağına bayıldımayıldım tam hayallerimdeki mutfak çok hoş ve banyon çoooooooooooooook güzel:)

evin çok ferah huzur verici aydınlık renkler kullanmıssınız çok begendim banyonda tertemiz ohh çok güzell

en az 3 kez baktığım evlerden biri..kanımca çok eski bir binaymış ama emek verilince ne kadar muhteşem bişey çıkmış ortaya ...saray olmuş adeta .çok beğendim canım güle güle oturun...bebiş var mı bu arada?:nazar::emir_bebek:

işte bizim evimiz kızlarr...
yorumlarınızı bekliyorum artıkkk...:)

Giris kapinizda ki süslemeyi cok hos buldum :)
Hatta bizde mi öyle bir sey yapasak diye düsünüyorum.
Komsularimiz o zaman yeni evli oldugumuzu anlarlar hos olur diye düsündüm bi an.

Eviniz kendinize mi ait?
Bayagi genis sanirim.
Mutfagi cok begendim burada ki mutfaklari andiriyor.
Tipik türk mutfagi gibi degil.

Yatak odasinda ki o süsü cok begendim :)
Ve bu fikiride calabilirim :37:

Allah nazarlardan saklasin yuvanizi :nazar:

cnm evin harika görünüyor, sakıncası yoksa bişey sorabilirmiyim salondaki perdelerini nerde diktirdin markası nedir? çok beğendim benimde aradığım ööle bişey çünkü :)

Eviniz çok güzel ve ferah..özellikle mutfak çok hoş..Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..

walla çok güzel evin canım şuan banyo fayanslarımı siyah beyaz yaptığıma pişman oldum harika olmuşlar çok iç açıcı... huzurla otur inş. nazar

şu forumda bir sürü ev gördüm ama sizinki çok güzel çok beğendim...çok zevklisiniz..güle güle oturun..

41695840.jpg

canım benım mutfağın harıka ama bıraz dağınız sanırım:))

Back
X