• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayder yaylasında balayı

sonunda kararımı verdim kızlarr:teytey:ayder den vazgeçtik,balayından sonra karadeniz turuna gitmeye karar verdik. Ağvaya gidicez.greenline guest house a rezervasyon yaptırmayı düşünüyoruz.üstümden bi yük kalktı yani kararsızlık çok kötühihoyyyt

tatlım agva da kı butun oteller de kalmıs bırı olarak sana yesılcay ı onerırım :1hug:bence gıdıp gormeden karar vermeyın zaten ufak bı yer oraya gıdınce bı kac otele bakarsınız aklınızda olan ama yesılcay a mutlaka ugra derımkaydirigubbakcemile5

Cnm benim ben de Karadenizli biri olarak en doğru kararı verdiğinizi söyleyebilirim,ben geçen yaz eşimle geç kalmış bir balayı oplarak Karadeniz turuna çıktım, samsun ordu giresun trabzon ardeşene ulaştık ama bizimki biraz hızlı oldu 4-5 güne sığdırdık yinede harikaydı!tepelerini, atatürk köşkü sümela manastırı kalelerini ziyaret et biz hava koşullarından ve biraz ters kaldığı için uzungöle gidememiştik ama tavsiye ederim. umarım güzel bir balayı geçirirsiniz şimdi bende ağvayı istiyorum otel rezervasyon ve fiyatlar konusunda bilgi verirsen sen de sevinirim:):lepi:

tatlım agva a gıdeceksınız hafta ıcı gıtmenızı onerırım hafta sonu yaz aylarında dehset kalabalık oluyor,ortalama fıyatlar pazarlık yapılırsa 75 olabılıyor park mandalın harıc hepsı ındırım uyguluyor ve sakın dızılerın cekıldıgı yerlere fazla ucretler odemeyın daha ucuza aynı kalıteyı yasayabılecegın ız yerler var cunku:içelim:

canım, yeşilçay a da bakmıştım netten ama greenline balayına giden arkadaşım çok memnun kalmıştı o yüzden orayı tercih ettik.

bucan; otelle görüşmedik henüz ama nette fiyetı 2 kişi gecelik 190 yazıyordu belki biraz indirim uygulayabilirler.haftasonu fiyatlar biraz daha farklı.ossnur arkadaşımızın dediği gibi 75 olan otele rastlamadım nette.bu fiyata önerebilceğin otel varmı

cnm ağvayı seçmeniz çok iyi olmuş inşallah güzel geçer balayınız ağva çok güzel bir yer

canım, yeşilçay a da bakmıştım netten ama greenline balayına giden arkadaşım çok memnun kalmıştı o yüzden orayı tercih ettik.

bucan; otelle görüşmedik henüz ama nette fiyetı 2 kişi gecelik 190 yazıyordu belki biraz indirim uygulayabilirler.haftasonu fiyatlar biraz daha farklı.ossnur arkadaşımızın dediği gibi 75 olan otele rastlamadım nette.bu fiyata önerebilceğin otel varmı

tatlım otellere telefonla fıyat sordgunuzda ındırım yapmazlar ve fıyatlar dedıgınız gıbı 90 lıra olarak soylerler ama oraya gıdıp konustugunuzda ındıırım yapıyorlar...ben yaklasık 15 kere gıttım agva a bu sekılde ındrırım yaptırabılıyruz sızın de bılgınızekaydirigubbakcemile5

Back