- Konu Sahibi prettygirl25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5gün kalmayı düşünüyoruz,karadeniz turunu düşünmüştüm ama yorucu olur pek fazla başbaşa kalamayız diye düşündük.çevrede gidip gezebilceğimiz yerler varmıdır acaba,küçük biyerse sıkılırız doğru
yaylayı tercih etme nedenim,balayında sakin huzurlu bi ortam istemem.antalyada 5 yıldızlı bi otelde kalmayı istemiyorum,zaten balayında havuza girmeyi pek tavsiye etmiyorlar.o yüzden orda daha çok sıkılırız.sanırım tercihimi ağva dan yana kullanıcam,giden arkadaşlarım çok memnunlar.[/QUcnm
cnm yanlış anlama hani yaylada balayıı komık geldi sadece..yayla adı yanıı :) agva cok güzel bir yer ya da adalara gidin derim tercih senın sadece merak ettım ...a.s.
yok yanlış anlıycak bişi yok sonuçta herkesin kendi tercihi.yayla ama sonuçta yayladan yaylaya fark var:teytey:öyle bi düşünceydi benimki.artık karar vermem lazım bu gidişle hiçbiyere gidemeyip evde oturcaz heralde
sonunda kararımı verdim kızlarr:teytey:ayder den vazgeçtik,balayından sonra karadeniz turuna gitmeye karar verdik. Ağvaya gidicez.greenline guest house a rezervasyon yaptırmayı düşünüyoruz.üstümden bi yük kalktı yani kararsızlık çok kötühihoyyyt