• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayder yaylasında balayı

prettygirl25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
38
0
86
İstanbul
kızlar balayı için karadenize gitmek istiyorum.sakin bi yer istiyorum.ayder yaylasını merak ediyorum,bildiğiniz tavsiye edeceğiniz oteller varmı

Eklentiler

• $n524799002_398077_284.jpg
    $n524799002_398077_284.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 556
canım ayder çok guzel ama 1 hafta düşünüyorsanız sıkılırsınız yapacak bişi yok çünkü ve küçük biryer
karadeniz turuna çıksanız daha iyi olur karadenizin diğer güzelliklerindende mahsur kalmamıs olursunuz

5gün kalmayı düşünüyoruz,karadeniz turunu düşünmüştüm ama yorucu olur pek fazla başbaşa kalamayız diye düşündük.çevrede gidip gezebilceğimiz yerler varmıdır acaba,küçük biyerse sıkılırız doğru

5gün kalmayı düşünüyoruz,karadeniz turunu düşünmüştüm ama yorucu olur pek fazla başbaşa kalamayız diye düşündük.çevrede gidip gezebilceğimiz yerler varmıdır acaba,küçük biyerse sıkılırız doğru

tur daha iyi olur bence sonucta gezerken bile basbasa sayılırsınız hem akşam üzeri otellere yerleşince serbest oluyorsunuz daha zevkli olur inan yoksa 5 gun ayderde çekilmez gördüğüm için diyorum mesela uzungölde 2 gun kaldık ama 3.günü kaldıramazdım yani çok guzel huzur rahat bence turu birdaha düşünün

Bence balayı için mükemmel bir yer...Ki ben de balayına gitsem Ayder gibi doğayla (ve eşimle :1: ) başbaşa kalacağım sakin ve huzurlu bir yer seçerdim.Zaten balayında gözünüz birbirinizden başka birşey görmek istemeyecek ki...Ben, eşim, cennet gibi tertemiz bir doğa... Başka bir şeye gerek var mı???

fikirleriniz için teşekkürler kızlar.kafam karıştı şimdi,balayında dinlenebileceğimiz sakin biyerler istiyoruz.belki ağva olabilir, aydere göre daha hareketli biyerdir heralde.

ayderde şenlikler oluomuş ozman baya hareketli oluyor biz şenlik sonrası denk gelmiştik piknik yapmıştık herşey çok güzeldi..hem tur hem dinlenme daha güzel olur gibi ama başbaşa sakin bir balayı istiyorsan olabilir canım.. ağvada da çok güzel yerler var

canım eğer ayder istiyorsan hiç etkinlik yok sakin sessiz yeşillikler içinde biyer ama ben olsam 5 gun kalacak olsam ağva derim

şenlikler hariç ayder sakindir evet ama artık eskisi kadar da değil,ben rize/pazarlıyım,çok yakınız aydere arada pikniğe falan gideriz memlekette olduğum zamanlarda ama önceden sevdiğimiz kadar sevmiyorum ayderi,çünkü artık çok kalabalık. Çok fazla otel ve insan var. Çevrede gezilecek yer çok fazla. hem sadece ayderin olduğu vadide değil,ayder yaylasına giden yolun ayrımında kesişen diğer vadide de bir sürü güzel yayla ve göl var. Eğer ayderde kalmaya giderseniz bölgedeki turlardan öğrenebilirsiniz zaten. Standart tur acentaları hep aynı yerlere götürüyor karadeniz turu diye,ayder uzungöl falan. Çünkü en çok tesis buralarda var. Ama asıl güzellikler buralarda değil. Bölgeden kiralayın bir jip,bakın ne cennetler keşfediyorsunuz. Kaldı ki balayında kafayı dinlemek ve vücudu dinlendirmek en çok ihtiyacınız olan şey olucak,2 ay önce evlenmiş biri olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum :) Sıkılma ihtimalini pek düşünmeyin bence. Şımdiden mutluluklar :)

ARKADASIM YAYLA DA BALAYI HAYATIMDA ıLK KEZ duyorumm :)))) neden orası?? inş güzel geçer ama 1 hafat napıcaksınız kıı sıkılırınızzz

yaylayı tercih etme nedenim,balayında sakin huzurlu bi ortam istemem.antalyada 5 yıldızlı bi otelde kalmayı istemiyorum,zaten balayında havuza girmeyi pek tavsiye etmiyorlar.o yüzden orda daha çok sıkılırız.sanırım tercihimi ağva dan yana kullanıcam,giden arkadaşlarım çok memnunlar.

yaylayı tercih etme nedenim,balayında sakin huzurlu bi ortam istemem.antalyada 5 yıldızlı bi otelde kalmayı istemiyorum,zaten balayında havuza girmeyi pek tavsiye etmiyorlar.o yüzden orda daha çok sıkılırız.sanırım tercihimi ağva dan yana kullanıcam,giden arkadaşlarım çok memnunlar.[/QUcnm
cnm yanlış anlama hani yaylada balayıı komık geldi sadece..yayla adı yanıı :) agva cok güzel bir yer ya da adalara gidin derim tercih senın sadece merak ettım ...a.s.

yok yanlış anlıycak bişi yok sonuçta herkesin kendi tercihi.yayla ama sonuçta yayladan yaylaya fark var:teytey:öyle bi düşünceydi benimki.artık karar vermem lazım bu gidişle hiçbiyere gidemeyip evde oturcaz heralde

bende 26 temmuz-1ağustos tarihleri arasında karadeniz turuna çıkıcam turla ailemle... çok tavsiye ediyorlar her sene bodrum-kemer-didim-şile-alanya-fethiye gezmekten sıkıldım bu sene yeşillik ve huzurlu bir yer tercih ettik bence çok güzel düşünmüşsün balayı için madem turla gitmiyeceksiniz her gün farklı farklı yerlere gidip konaklayın cnm gezilicek çok yer var diyorlar karadenizde uzungöl falan filan ben gideyim allahın izniyle sana dönerim git yada gitme diye eğer sen o zaman kadar gitmessen =))

Cnm ben butun karadenizi gezdim ayder yaylasi guzel bir yer fakat gunubirlik veya 2-3 gunluk bir tatail icin uygun olur

Karadenize turunda balayi pek rahat olmaz diye dusunuyorum bence turu dusunmeyin

Uzungole gidebilirsiniz sabah gole karsi uyanmak ve o guzelliklerin icinde olmak huzur verici veya boluyuda dusunebilirsin hayirlisi olsun cnm

canım bende 25-31 temmuz tarihleri arasında gidicem.ayder e gidersem sürekli orda kalmayı düşünmüyorum,yakınlarda olan başka yayla vs gezebiliriz.şu an ağva ile ayder arasında kaldım.artık karar verip bu hafta rezervasyon yaptırcaz.

sonunda kararımı verdim kızlarr:teytey:ayder den vazgeçtik,balayından sonra karadeniz turuna gitmeye karar verdik. Ağvaya gidicez.greenline guest house a rezervasyon yaptırmayı düşünüyoruz.üstümden bi yük kalktı yani kararsızlık çok kötühihoyyyt

sonunda kararımı verdim kızlarr:teytey:ayder den vazgeçtik,balayından sonra karadeniz turuna gitmeye karar verdik. Ağvaya gidicez.greenline guest house a rezervasyon yaptırmayı düşünüyoruz.üstümden bi yük kalktı yani kararsızlık çok kötühihoyyyt

ohh şöyleeee.....güle güle git ..cnm...

Cnm benim ben de Karadenizli biri olarak en doğru kararı verdiğinizi söyleyebilirim,ben geçen yaz eşimle geç kalmış bir balayı oplarak Karadeniz turuna çıktım, samsun ordu giresun trabzon ardeşene ulaştık ama bizimki biraz hızlı oldu 4-5 güne sığdırdık yinede harikaydı!tepelerini, atatürk köşkü sümela manastırı kalelerini ziyaret et biz hava koşullarından ve biraz ters kaldığı için uzungöle gidememiştik ama tavsiye ederim. umarım güzel bir balayı geçirirsiniz şimdi bende ağvayı istiyorum otel rezervasyon ve fiyatlar konusunda bilgi verirsen sen de sevinirim:):lepi:

Back