E Ellen3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2012 130 0 26 İstanbul 28 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellen3 #1 Sacimda hic kirik yok ama cok saglikli degil orta derece saglikli bi ayda en az kac cm uzar? 1 cm'in altina duser mi
Sacimda hic kirik yok ama cok saglikli degil orta derece saglikli bi ayda en az kac cm uzar? 1 cm'in altina duser mi
everythingwillbegreat Asklarim; kocam + oglum Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 11.896 8 156 Diğer 28 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellen3 #2 herkesin sac yapisi farkli benim bir arkadasim var abartmiyorum haftada belirgin uzama var dip boyasindan goruluyor :)) ama benim yavas uzuyor eger hizli uzamasini istiyorsan netten dogal maskeleri arastirabilirsin bu konuda yardimci olacak
herkesin sac yapisi farkli benim bir arkadasim var abartmiyorum haftada belirgin uzama var dip boyasindan goruluyor :)) ama benim yavas uzuyor eger hizli uzamasini istiyorsan netten dogal maskeleri arastirabilirsin bu konuda yardimci olacak
pembekalpp aşk herşeye değer Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2012 572 4 26 Ankara 28 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellen3 #3 kişiden kişiye değişir o