Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik olabilir canım iki gün sonra kaset test yap çıkarKızlar ovulasyon testi kullanıyorum
1 Ekim Adet 1. günü
16 -17 ekim yumurtlam
18 ekim çatlama
26 -27 Ekim tekrar yumurtlama gösteriyor
2 kez yumurtlamış olabilir miyim 10 gün arayla
yaptım bu şekildeHamilelik olabilir canım iki gün sonra kaset test yap çıkar
Hemen çıktıysa gebesinizyaptım bu şekilde
hayırlı olsun kaçıncı günde yaptınızyaptım bu şekilde
evet hemen çıktı adetime 2 gün var inşAllah olumsuz bişey olmaz teşekkür ederimHemen çıktıysa gebesiniz
henüz gecikmem yok 2 gün var adetime o yüzden tedirginimhayırlı olsun kaçıncı günde yaptınız
teste göre var gibi gözüküyo umarım hayırlısı olsun ovulasyon pikten sonra kaçıncı günde yaptınız testi yumurtlamanın kaçıncı günühenüz gecikmem yok 2 gün var adetime o yüzden tedirginim
GÜNCELLEMEKızlar ovulasyon testi kullanıyorum
1 Ekim Adet 1. günü
16 -17 ekim yumurtlam
18 ekim çatlama
16 17 ekim yumurtlamam olmuştu 26 ekimde tekrar yumurtlama başladı o 26 27 28 29 30 hep pikti bende şüphelenip gebelik yaptım. 2 kez yumurta sandım ilk ama uzun sürücünce şüphelendimteste göre var gibi gözüküyo umarım hayırlısı olsun ovulasyon pikten sonra kaçıncı günde yaptınız testi yumurtlamanın kaçıncı günü
Hadi hayırlı olsun o zaman Kan testi verinGÜNCELLEME
Teşekkür ederimHadi hayırlı olsun o zaman Kan testi verin
Benim cumartesi akşam ve salı öğlen ilişkim olmuştu tutar mı acaba Pazartesi öğlen yaptığım test pikti sanırımKızlar ovulasyon testi kullanıyorum
1 Ekim Adet 1. günü
16 -17 ekim yumurtlam
18 ekim çatlama