kızlar ben 2 kilo daha almısım sabah ac karnına tartıldım. 51 kiloyum su anda 6-7 kilom kaldı 37 den 51 e cıktım vay bee tıp dünyasına ismimi yazdırcak kisiyim valla :)) darısı sizlere insaallah
o kadar şeyi 1 günde nasıl yiyosun sen yaa ben yiyemem sanırım.ramazanda pek bir şey yiyemediğim için bende yemekten sonra ballı süt,ceviz,meyve falan yiyorum.özellikle ekmek fazla yiyemediğimden kalorisi fazla olan şeyler yemeye çalışıyorum
internette osmanlı iksiri diye bi şey gördüm hem iştah açıyomuş hem kilo aldırıyomuş aranızda kullanan varmı acaba?
merhaba canım evet ben onu kullandım ama hiçbir etki yapmadı pek düzenli kullanmadım çünkü iştahımı bile açmadı
Hep ekmek kilo aldırır deniyor,ben günde 2 ekmek yerim ama hala bi gıdım kilo aldığım yok,ben istisnayım heralde:44:ekmek tüketimi çok etki yapıoor.
Hep ekmeğin kilo aldırdığını söylüyolar,ben günde 2 ekmek yerim ama hala bi gıdım kilo aldığım yok,ben bir istisnayım heralde...:44:ekmek tüketimi çok etki yapıoor.
mrb arkadaşlar ayda yaklaşık 5 kilo aldım 2 öğün bi kahvaltı bide akşam yemeği akşamları kuruyemiş 2 avuç falan yiyorum elma suyu içiyorum günde 3 bardak süt içiyrm besn takviyesi sayesinde ve sonuç mükemmell:)bebe bisküvisini yapmadım midem bulancağı kesin çok hassas bünyem var saten cok fazla yemek yiyemiyorum
Süt o kadar etkili mi , tam yağlı süttür herhalde3 bardk içiyrm ben her gün ama besin takviyesiyle birlikte 39 kiloydum şuan 53:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?