Ayda 2kg 6 ayda 12 kilo verme cabasi

miyya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
540
134
Herkese merhaba
Ben kilo varme konusunda oldukca basarisizim diyetisyene de gitsem spor da yapsam oyle patir patir kilo veremiyorum bende bunu zamana yayarak motivasyonumu kaybetmeden yapmak istiyorum hedefim dogumgunume kadar dogum onceki hallerime donmek
Bu arada dogum yapali da 3.5yil oldu:-) :-) :-) :-)
Hedefimi soyluyorum
15 ekim 71.500 ile basliyorum
15 kasim 71.200
15 aralik-----
15 ocak-------
15 subat-------
15 mart---------
15 nisan------
Ayin 15 i maas gunu oldugundan kendime odul olarak begendigim bi kiyafet alicam hedefime ulasirsam

Son düzenleme:
Selam bende varim seninle yoldasliga.ben hemen vereyim derken alanlardanim.ama yyaza fit girmek istiyorum ve acele etmemeye karar verdim.nasil bir yol izkeyeceksin.

Buarada benim boy 168 kilom yarin tartilip soylerim ama tahmini 67 olmali.hedefim 53.

Yol uzun her yolu deneriz bende oyle 2 ileri bir geri sayarim hep benim boy152kilo 70 civari malesef insallah yaza olacak bu is bideinsan cok kasinca bi yerden patlak veriyor ve daha cok yiyorsun

Annem gecen sene bi ameliyat olmustu ondan sonra kilo alma ver dediler o zaman 75 di simdi 68 oldu ac kalmadan evde kol bacak egzeesizleri yaparak malesef cok yuruyus yapamiyor yavas yavas saglikla

Bugun yediklerimi abartmadim spor yapmadim su anca 2 lt olmustur ama icim rahat
18 den sonra bisey yemedim 15 aralik a az kaldiii
Haydi bakalim

Merhaba ayni durumdayuz canim gel diyet arkadasi olalim surekli yazalim ama kararli olalim bozmaya kalkisirsak birbirimize destek olalim hatta ehatsap bile olabilir bak.bende ayni sekilde ayda 2 versem nisan sonunda 8 9 kilo vermis olsam hayalindeyim.

X