• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ayda 2 kez yumurtlama mümkün mü?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Hanımlar bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı? Ayın 3 ve 4 ünde yumurtlamayı gördüm testte 5inde çatladı bugü. Yaptım yine koyu çizgi çıktı anlamadım ben

.

Eklentiler

• IMG_20200908_144405.webp
    IMG_20200908_144405.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 71
Hanımlar bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı? Ayın 3 ve 4 ünde yumurtlamayı gördüm testte 5inde çatladı bugü. Yaptım yine koyu çizgi çıktı anlamadım ben
Ayın 6 sında ve 7nsinde test yaptın mı canım çatlamadı mı acaba 2 kere olsa bile art arda olmaz bence

Zaten normal olarak birden fazla yumurta olabilir yumurtlamada o yüzden
birişi geç gelişebilir diğerine nazaran onun için olabilir yani tekrardan pikleme,

O değil de bir şeyi merak ediyorum yumurtlama oldu testte çıkıyor çatlayıp çatlamadığıni nasıl anlıyoruz? Yani ovulasyon testi pozitif olunca catlamami gösteriyor yoksa yumurtlama olduğunu mu?

O değil de bir şeyi merak ediyorum yumurtlama oldu testte çıkıyor çatlayıp çatlamadığıni nasıl anlıyoruz? Yani ovulasyon testi pozitif olunca catlamami gösteriyor yoksa yumurtlama olduğunu mu?
T çizgisi c den daha koyu ise yumurtlama gününüz çizgi silindiği zaman çatlamış oluyor

Back
X