Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı? Ayın 3 ve 4 ünde yumurtlamayı gördüm testte 5inde çatladı bugü. Yaptım yine koyu çizgi çıktı anlamadım ben
Hanımlar bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı? Ayın 3 ve 4 ünde yumurtlamayı gördüm testte 5inde çatladı bugü. Yaptım yine koyu çizgi çıktı anlamadım ben
Zaten normal olarak birden fazla yumurta olabilir yumurtlamada o yüzden
birişi geç gelişebilir diğerine nazaran onun için olabilir yani tekrardan pikleme,
O değil de bir şeyi merak ediyorum yumurtlama oldu testte çıkıyor çatlayıp çatlamadığıni nasıl anlıyoruz? Yani ovulasyon testi pozitif olunca catlamami gösteriyor yoksa yumurtlama olduğunu mu?
O değil de bir şeyi merak ediyorum yumurtlama oldu testte çıkıyor çatlayıp çatlamadığıni nasıl anlıyoruz? Yani ovulasyon testi pozitif olunca catlamami gösteriyor yoksa yumurtlama olduğunu mu?