• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 2 kere regl oldum ve adetim 5 gün gecikti test negatif yardım

MadameLucy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
3
0
1
36
Bebek düşünüyoruz 9 aydır deniyoruz temmuz ayının 3 ünde regl oldum 8 inde bitti fakat yine temmuz ayının 28 inde regl oldum ağustosun 1 inde bitti normalde düzenlidir periyotlarım şimdi regl olmam gerekiyordu fakat 5 gün geçti 2 test yaptım negatif göğüs şişmesi kasık ve bel ağrısı yaşıyorum fakat regl olmadım ve evde yapılan testler negatif daha önce buna benzer birşey yaşayan oldumu ???🙄

Düzeniniz her zaman aynı şekilde gidecek diye bir şey yok. Stres, hava çok etkiliyor ne de olsa. Benim erken gördüğüm ay olduğunda diğer ay daha geç görüyordum karışık oluyordu düzen belki sizinde öyle olacak🫤🫤

Düzeniniz her zaman aynı şekilde gidecek diye bir şey yok. Stres, hava çok etkiliyor ne de olsa. Benim erken gördüğüm ay olduğunda diğer ay daha geç görüyordum karışık oluyordu düzen belki sizinde öyle olacak🫤🫤
34 yaşındayım erken menapoz bile aklıma geldi şuan fazla panik yaptım nedense😁🤣🤣

Back