• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AYDA 2 KERE ADET OLMAK ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar/ablalarım,

Ayda 2 kere adet oluyorum her ay düzenli olarak ayın ilk haftası 6 gün ve ayın son haftası 6 gün olmak üzere toplamda 12 gün. Yani 24-25 gün de bir adet oluyorum bunu doktorlara sordum bir sorun yok buda senin vücudunun düzeni dediler ama ben de de eşim de de sorun olmadığı halde ve hiç korunmadığımız halde 2 yıldır çocuğumuz olmuyor acaba yumurtlama takibini mi yapamıyorum diyorum takip için programlar var kullanıyorum yine de yok :KK43: Bu şekilde adet düzeni olan ve hamile kalan var mı ? :işsiz:
Merhaba.
Döngüm 23-24 gün sürüyor ve bende 6 gün regl oluyorum. Hamile kalmana engel bir durum değil bu.
Öncelikle adetinin 3. günü kadın doğum doktoruna gidip hormon ve smear testi yaptır, vajinal muayene ol.
Ayrıca eşinde üroloji doktoruna gidip sperm testi versin ve oda hormonlarına baktırsın.

Merhaba.
Döngüm 23-24 gün sürüyor ve bende 6 gün regl oluyorum. Hamile kalmana engel bir durum değil bu.
Öncelikle adetinin 3. günü kadın doğum doktoruna gidip hormon ve smear testi yaptır, vajinal muayene ol.
Ayrıca eşinde üroloji doktoruna gidip sperm testi versin ve oda hormonlarına baktırsın.

Teşekkür ederim bilgiler için bu hormon testini yaptırıcam :KK5:

Hatta peşpeşe dogurdu bende düşündüm ki herhalde yumurtalıkları çok iyi.ikikere adet gördüğüne gore dedimdoktorda herşeyin normal demis

Doktor bana da her şey normal hatta yumurtalıkların çok sağlıklı demişti ama nerdeyse 2 yıldır bebeğim olmayınca bir anormallik var diye düşündüm burada yazdıkları gibi hormon testi falan yaptırıcam bir de :KK16:

Doktor bana da her şey normal hatta yumurtalıkların çok sağlıklı demişti ama nerdeyse 2 yıldır bebeğim olmayınca bir anormallik var diye düşündüm burada yazdıkları gibi hormon testi falan yaptırıcam bir de :KK16:
Her seyine baktir esinde baktirsin

Back