Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Ben artik free takiliyorum canim saymiyorum eskisi gibi ama benimde sayim 4232 boyum 163 . Kafamdan diyet kelimesini cikardim saglikli besleniyorum sekersiz beslenmeye gayret ediyorum sporumu yapiyorum hergun 2 litre su iciyorum. Insallah bu yaza kadar veririz fazla kilolarimizi

Bnde ayni sekilde yoruldum artik diyetten canm spor yapiyorum elimden geldikce sagliklo besleniyorum bitti gitti

Selam herkese bir ara bıraktıysamda saymaya devam ediyorum ,arada da girip kimler neler yazmış okuyorum, yani yazamasamda hep buralardayım Tekrar görüşürüz.

Ne durumdasin peki?
Bir de merak ettigim, oruc tutarken puanlarin hepsini aksam yersek sıkıntı oluyor, onun puanlamasi direkt ikiye mi bölünür acaba?
Canim oncelikle herkesin sayisi farkli bana farkli bir sayi verdi mesela ikinci olarak puanlari o sekilde toplarsan san kilo olarak doner muhakkak aksamki metobolizmayla sabahki bir degil
Benim iyi gdiyor cnku bu sadece yemek isi degil ozellikle psikilogu cok iyi oranin her gecen gun kendini ve hatalarini kesfediosun bu cok kilo vermeni istemiyorlar sana bir aliskanlik olustuyorlar o olusunca da zaten kilo gdiyor

Teşekkürler

Öncelikle herkese sağlıklı günler.. Malum ramazan geldi ben de bunu sağlığım adına bir fırsat mış gibi değerlendirmek istiyorum bu sene.. Dr. Ayça hanımı dinledim bayağı kitabı almak için artık geç kalmış oldum. Kitaptan Bilgisi olan bana ne uygulayacağımı yazabilir mi rica etsem? Boy 167 kilo 94 yaşantım gittikçe zorlaşıyor bu kilolarla

2
Öncelikle herkese sağlıklı günler.. Malum ramazan geldi ben de bunu sağlığım adına bir fırsat mış gibi değerlendirmek istiyorum bu sene.. Dr. Ayça hanımı dinledim bayağı kitabı almak için artık geç kalmış oldum. Kitaptan Bilgisi olan bana ne uygulayacağımı yazabilir mi rica etsem? Boy 167 kilo 94 yaşantım gittikçe zorlaşıyor bu kilolarla

birebir uygulayabiliyor musun ben bazen kaçamak yapıyorum...kaç numaralı diyeti yapıyorsun ben 5333'ü yapıyorum.

Kitabi hala alabikirsin canim ben bizzat ayca kayaya da gittim 1.5 ay kadar
Kitapta var bilgiler mesela biya ve kiloya gire gunluk haklarin var ve bu haklari tuketiyirsun 4 tahil 4 dilim ekmek demek 3 sut urunu sut ve yogurt demek 4 et mesela et tavuk balik oeynir ve yunurta toplam 4 rr oluyor bu sekilde

Teşekkürler cevabınız için kitabı istettim bakalım.. İnşallah bundan sonraki hayatı planlayabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…