• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

hayor cnm sakin yaoma oyle tek tip doyetler hep bizi bu hale soktu aslinda ne kadar basit karnini doyur kalk biz ne cok butuyoruz ya bu yeme olayini yasamak icin yememiz lazim hayatta baska bir suru guzel sey var bedeni besle birak bizler hep haz almak icin yiyoruz

Cok gecmis olsun ablacim ya
bnde ayninkilodayim cnm senin sayin kac bnm ki 4232 seklinde boyum 166 bu zamana kadar binlerce diyet denedim tek tip diyetler heo bir uerden sonra acik doguruyor ama gun icinde cesitlendirmek lazim birde ayca kayanin en sevdgim yonu ara ogun yapmak zorunda degilsiniz demesi ben 3 ogunde kullaniyorum haklarimi daha cok doyuyorum bu sekilde
Ben artik free takiliyorum canim saymiyorum eskisi gibi ama benimde sayim 4232 boyum 163 . Kafamdan diyet kelimesini cikardim saglikli besleniyorum sekersiz beslenmeye gayret ediyorum sporumu yapiyorum hergun 2 litre su iciyorum. Insallah bu yaza kadar veririz fazla kilolarimizi

Ben artik free takiliyorum canim saymiyorum eskisi gibi ama benimde sayim 4232 boyum 163 . Kafamdan diyet kelimesini cikardim saglikli besleniyorum sekersiz beslenmeye gayret ediyorum sporumu yapiyorum hergun 2 litre su iciyorum. Insallah bu yaza kadar veririz fazla kilolarimizi
Bnde ayni sekilde yoruldum artik diyetten canm spor yapiyorum elimden geldikce sagliklo besleniyorum bitti gitti

Selam herkese :halay:bir ara bıraktıysamda saymaya devam ediyorum ,arada da girip kimler neler yazmış okuyorum, yani yazamasamda hep buralardayım :KK45: Tekrar görüşürüz.En Büyük KK

Ne durumdasin peki?
Bir de merak ettigim, oruc tutarken puanlarin hepsini aksam yersek sıkıntı oluyor, onun puanlamasi direkt ikiye mi bölünür acaba?
Canim oncelikle herkesin sayisi farkli bana farkli bir sayi verdi mesela ikinci olarak puanlari o sekilde toplarsan san kilo olarak doner muhakkak aksamki metobolizmayla sabahki bir degil
Benim iyi gdiyor cnku bu sadece yemek isi degil ozellikle psikilogu cok iyi oranin her gecen gun kendini ve hatalarini kesfediosun bu cok kilo vermeni istemiyorlar sana bir aliskanlik olustuyorlar o olusunca da zaten kilo gdiyor

Canim oncelikle herkesin sayisi farkli bana farkli bir sayi verdi mesela ikinci olarak puanlari o sekilde toplarsan san kilo olarak doner muhakkak aksamki metobolizmayla sabahki bir degil
Benim iyi gdiyor cnku bu sadece yemek isi degil ozellikle psikilogu cok iyi oranin her gecen gun kendini ve hatalarini kesfediosun bu cok kilo vermeni istemiyorlar sana bir aliskanlik olustuyorlar o olusunca da zaten kilo gdiyor
Teşekkürler❤️

Öncelikle herkese sağlıklı günler.. Malum ramazan geldi ben de bunu sağlığım adına bir fırsat mış gibi değerlendirmek istiyorum bu sene.. Dr. Ayça hanımı dinledim bayağı kitabı almak için artık geç kalmış oldum. Kitaptan Bilgisi olan bana ne uygulayacağımı yazabilir mi rica etsem? Boy 167 kilo 94 😢😢 yaşantım gittikçe zorlaşıyor bu kilolarla 😓😓

2
Öncelikle herkese sağlıklı günler.. Malum ramazan geldi ben de bunu sağlığım adına bir fırsat mış gibi değerlendirmek istiyorum bu sene.. Dr. Ayça hanımı dinledim bayağı kitabı almak için artık geç kalmış oldum. Kitaptan Bilgisi olan bana ne uygulayacağımı yazabilir mi rica etsem? Boy 167 kilo 94 😢😢 yaşantım gittikçe zorlaşıyor bu kilolarla 😓😓

Merhaba Bayanlar,
Yakın bir arkadaşım büyük ücretler sonucu Ayça Kaya'ya gidiyor kendisi 100 kilo civarında o yüzden bir diyetisyen desteğine ihtiyaç duydu ve sonunda Ayça Kaya'nın başarısını duyup ona gitti diyebilirim.
Ayça Kaya sanılanın aksına net bir diyet listesi vermeden aslında istediğimizi yiyerek küçük hesaplarla kilo vermeyi öğretti diyebilirim,arkadaşım benle paylaştı ve bende sizle paylaşıyorum. Tabiki size sağlıksız bir şekilde 10 günde 10 kilo falan yalanları atmayacağı ama arkadaşım 1 ayda ciddi bir şekilde 8 kilo falan verdi taiki kilosu fazla olduğu için..
Diyete gelince herşeyi şu an anlatamasamda aklıma geldikçe sizinle paylaşacağım şimdi şöyleki yiyecekleri gruplara ayırıyoruz öncelikle ve günde
4 tahıl- 3 süt - 3 meyve - 3 et grubundan yiyecek tüketiyoruz peki bunlar neler?
1 Tahıl = 1 dilim esmer ekmek , çeyrek simit , 4 dilim müsli veya nesfit/kfeks = yarım paket form bisküvi
1 Et = bildiğimiz gibi 3 köfte , tavuk ,balık , et falan ama ilginç olan bir detay peyniri de bu gurupta anıyoruz süt grubu değil tabiki 1 kibrit kutusu
1 Süt = ayran,süt ve yoğurt mesela sütlü nescafeyide 1 süt olarak değerlendiriyoruz
Meyve zaten 1 posyon meyve istediğiniz olabilir
bunun dışında şeker kesinlikle zehir diyor ayça kaya genede bir kaçamak yaparsanız onu ekmeğin kalorisi 70'e bölüp tahıl olarak değerlendiriyoruz.
mesela 1 gofret 210 kalori = 3 tahıl yani 3 dilim ekmek
Bunun dışında kurufasulye,barbunya,mercimek,nohut ve diğer baklagiller 4 yemek kaşığı = 1 tahıl + 1 et
mantar ve soya 4 yemek kaşığı = 1 et
patates,bezelye ve mısır 4 yemek kaşığı = 1 tahıl
ve son olarak 1 kase çorbada 1 tahıl dolayısıyla çorbayı kesinlikle ekmekle yemiyoruz şimdilik söyliceklerim bunlar aklıma geldikçe yazıcam gelin birbirimize destek olalım ve sağlıklı bir şekilde kilo verelim... :KK34:

birebir uygulayabiliyor musun ben bazen kaçamak yapıyorum...kaç numaralı diyeti yapıyorsun ben 5333'ü yapıyorum.

slm bayanlar bende tam bir ayça kaya hayranıyım çıktığı bütün tv programlarında ve face takip ediyorum bende söylediği şeylere dikkat ediyorum mutfağımda değişiklikler yapıyorum vermem gereken bir 2 kilom kaldı en az fazla versemde süper olur yani bir kurtulsam 55 olsam koruyabileceğime eminim kilolarımı ayça kayanın tüyolarıyla ama nedense bu şekilde kio verebileceğimin yeni farkına vardım kısacası bende varım hergün naptık ne yedik nasıl beslendik paylaşalım hem bilinçlenelim hemde motive olalım benim beslenme şifrem 42323 oluyor galiba kitabını almıştım ama başka bir arkadaşıma hediye ettim yarından itibaren bende başlıyorum 4 tahıl 2 et 3süt 2 meyve 3 yağ

2
Kitabi hala alabikirsin canim ben bizzat ayca kayaya da gittim 1.5 ay kadar
Kitapta var bilgiler mesela biya ve kiloya gire gunluk haklarin var ve bu haklari tuketiyirsun 4 tahil 4 dilim ekmek demek 3 sut urunu sut ve yogurt demek 4 et mesela et tavuk balik oeynir ve yunurta toplam 4 rr oluyor bu sekilde

Kitabi hala alabikirsin canim ben bizzat ayca kayaya da gittim 1.5 ay kadar
Kitapta var bilgiler mesela biya ve kiloya gire gunluk haklarin var ve bu haklari tuketiyirsun 4 tahil 4 dilim ekmek demek 3 sut urunu sut ve yogurt demek 4 et mesela et tavuk balik oeynir ve yunurta toplam 4 rr oluyor bu sekilde
Teşekkürler cevabınız için kitabı istettim bakalım.. İnşallah bundan sonraki hayatı planlayabilirim...

Back
X