ayburlu esmerkız buluşması

çok güzel çıkmışsınız resimlerde bayıldım bir dahaki buluşmaya herkez gelsin bedne dahil olmak üzere cnm arkadaşım elif çok tatlış çıkmış nerdesin müsaitsen gel bana cananım

Mehtapcım kucağına o melek çok yakışmış tatlım :emir_bebek:
sağol canım benim en kısa zamanda yeğen yapıcam size:utangac:
guzel bir uluşma..çok yakışmış kucagına..
çok teşekkürler canım benim :teselli:
Sefanız olsun..Gelemedim ama nasip işte..yerimseniben
bidahaki sefere sizide bekliyoruza.s.
çok güzel çıkmışsınız resimlerde bayıldım bir dahaki buluşmaya herkez gelsin bedne dahil olmak üzere cnm arkadaşım elif çok tatlış çıkmış nerdesin müsaitsen gel bana cananım

teşekkürler en kısa sürede tekrarlıycaznasipse

masllahh ayburum ne güzel olmuşş zemuszemus

o bebişte pek yakışmış kucagınaa hee:emir_bebek:

inş olede görürüz seni :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar buluşma güzel geçmiş bende olmak isterdim fakat ankaradaydım cumartesi günü geldik bende beylikdüzünde oturuyorum 13 aylık oğlum var bundan sonraki buluşmalara varım ........

ben ve oğlum insanları seviyoruz güzel arkadaşlıklar olur inşallah sık giremesemde buluşma günlerini mesaj atarsınız biz geliriz evimizede bekleriz.......

merhaba arkadaşlar buluşma güzel geçmiş bende olmak isterdim fakat ankaradaydım cumartesi günü geldik bende beylikdüzünde oturuyorum 13 aylık oğlum var bundan sonraki buluşmalara varım ........

ben ve oğlum insanları seviyoruz güzel arkadaşlıklar olur inşallah sık giremesemde buluşma günlerini mesaj atarsınız biz geliriz evimizede bekleriz.......

hoşgeldin canım en kısa zamanda diğer arkadaşlara uyan bir gün yine buluşma yapacağıza.s. oh bide bebişiniz var tam benlik

selam kızlar buluşma olmuş ama ben kaçırmışım zamanını, bende hamileyim beylikdüzü megakentteyim bidahaki buluşmada bende varım

selam arkadaslar bende beylıkduzundeyım beykop sönmez sitesinde oturuyorum bende...yanı bahause tarafında:)..bır dahakı bulusmaya bende gelmek ısterım..benımde bır kızım var 23 aylık...bulusma haberlerını beklıyorumm...

bulşuşma yapacaz zaten salı veya çarşamba musaitsen gelebilirsin beykentte fox city var orda buluşma yapacaz gelirsen sevinirim.diğer arkadaşlarıda bekliyoruz

maşallah bir melek daha gördük ayburcum seninde bebişinle pozlarını görürüz tez zamanda inş. dostlugunuz daim olsun:nazar:

arkadaşlar bu buluşma olmadı hadi bir gün ayarlayalım ve toplu buluşalım herkez yazsın

Back