ayburlu esmerkız buluşması

aybur34

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
6.985
2
356
40
İstanbul
esmerkız ayağına sağlık çok güzel bir gündü:1hug:
minik elife bayıldım rabbim nazardan korusun:nazar:

Son düzenleme:
buluşmaya gelemeyen arkadaşlara duyurulur en kısa zamanda tekrar buuşuyoruz bu sefer kalabalık olalım

resimler süper görünüyo rabbim dostluğunuzu daim etsin.aybur canım bebiş kucağına çok yakışmış rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bebiş nasip eylesin

resimler süper görünüyo rabbim dostluğunuzu daim etsin.aybur canım bebiş kucağına çok yakışmış rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bebiş nasip eylesin

teşekkürler canım rabbim dileyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
sizede hayırlı doğumlar

çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun
mehtabım Allah en hayırlı zamanda seninde kucağını doldursun

evet en kısa zamanda hepinizi beklıyoruz arkadaşlar biz çok güzel vakıt geçirdik.devamının gelmesi dileğiyle.ayburcum sana çok teşekkür ediyorum.güzel çıkmışız yaolumunekankayizsmile

evet en kısa zamanda hepinizi beklıyoruz arkadaşlar biz çok güzel vakıt geçirdik.devamının gelmesi dileğiyle.ayburcum sana çok teşekkür ediyorum.güzel çıkmışız yaolumunekankayizsmile

güzel vakit geçirdik yapı marketi bilem gezdik açık havadada :delphin: yaptık

dostluğunuz daim olsun güzel bi buluşma olmuş maşallah size aybur rabbim sana ve isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahAllahım kimseye evlat hasreti çektirmesin bu arada bebiş çok tatlı maşallah

kızlar çok güzel bir buluşma olmuş
bebiş de maşaallah ya ne tatlı :nazar:
bir dahakine ben de gelmek istiyorum inşaallah

[QUOTE=NohutluPilav;13162719]aybur dua et ben gelmedim o minişi paylaşamazdım heralde yaaa:))[/QUOTE]
beraber paylaşırdık sen yeterki gelseydin
kızlar çok güzel bir buluşma olmuş
bebiş de maşaallah ya ne tatlı :nazar:
bir dahakine ben de gelmek istiyorum inşaallah
tamam canım bi dahaki buluşma cuma günü olucak senin izin gününe denk getiricez

Süpper bir buluşma olmuş yaaa

evim oraya ne kadar uzak olsada bir daha ki buluşmanıza nasip olursa katılabilirim

esmerkız bu arada yüzün hiç yabancı gelmedi bana

sanki önceden görmüş gibiyim opuyorumnanaktan

Back