Aybuke ve Selma yani biz Alanya da buluştukk...

ya belkıs canım internet yok bizim.böyle kırkta bir denk gelirse çekiyorum başkasından
hemen gidiyor net ondan yükleyemiyorum

çok güzelsiniz yanlız ikinci fotoda nisa nerde yoksam onamı çektirdiniz fotoyu :KK70:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aaaa hiç gülceğim yoktuuu yıkıldım gülmektennn

nisa çekiyor tabii, 2. çekmeceye tutunup kalkan fotomu çekemz kızıııımmmmm:roflol:

baştan söyleyeyim ağzı açık çanta beniimmm, kızımın şişe suyuna varana kadar taşıyorum, sığmayınca ağzı açık kalıyor, masa niye dağınık demeyinn, nisa yı unutmayınn::)) hızlı rüzgar faktörü de var, nisa ile rüzgar birleşince otomatik olarak masa dağılıyor tabii::))

selma bana bu resimleri yolla internetiniz gelince msn den, süper çıkmışş

merhaba kızlar bende bi baktım.bende alanyada yaşıyorum.demek dim çayına gittiniz evet orası çok güzeldir.aybüke senmisin alanyalı olan.selmayımı konuk ettin.yoksa odamı alanyalı.pardon ben biraz fransız kalıyorum olaya ama...

07 papatya hanım sevgilera.s.
ben ankarada oturuyorum aybükeye gitttim alanya ya onlar kocasıyla bizi gezdirdiler dim çayına magrasına falan sagolsunlar

ay belkıs hakkett baktım da o masa da benim bi tek minderim var geri kalan her şey sizin :kedi:

:kedi:yaa beni utandırıyorsun kuzummafoldumben tamam kalabalığız, 3 kişiyiz ama 5 kişilik yaşıyoooozz:sinifsinif: sen de biliyosunn bizim bagaj bile dolup taşıyooo:emir_bebek:

hahaha asıl sen güldürdün beni
5 kişilik yasıyos ha :roflol:
bu arada resimleri burdan alsana canım kopyalaaa burdann

07 papatya hanım sevgilera.s.
ben ankarada oturuyorum aybükeye gitttim alanya ya onlar kocasıyla bizi gezdirdiler dim çayına magrasına falan sagolsunlar

çok güzel.iyi bir arkadaşlık kurmuşsunuz.allah bozmasın.bu arada bende ankaralıyım.ama alanyada yaşıyorum....

papatyaa akraba çıkmayın şimdiii ::)) hamilesin galiba, Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin, doktorun kim? ben başkentte doğum yaptım

hıı benimki barış beydi, çok memnundum amma resim vermiyordu haiinn, kızımın doğru düzgün ultrason fotoğrafı yok, sırf resim almak için şifa ya da gidiyordum, vural bey de çok tutuluyoo, bakalım belki ben desırf resim alabilmek için 2. sinde vural a giderim 5 yıl sonra hala başkennte olursaa..

ama barışbey süper gerçekten, gecenin 2 sinde doğurtmaya geldi beniii::)))

bizim arkadaşın doktoru vural beydi, o da gece doğurdu, o doğuma gelmemiş, başka doktoru , fatih beyi göndermiş, çok üzülmüşlerdii... gerçi bilemiyorumm belki de önemli bir işi vardıı gecenin 1inde..

X