Aybuke ve Selma yani biz Alanya da buluştukk...

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
Berru ve annesii

bunu manzarayı göremeniz açısından yolladım. ben de çok olduğu için manzara, o an çekmek aklıma gelmemiş...:kedi:

Nisa yla Berru salıncakta...opuyorumnanaktan

mafoldumben

İşte ikizleerr, gezerken herkes ikiz sandııı,:roflol:

Selma mağarada:1shok:

veeee işte biz....yerin 350 metre altındayıızzz:lepi:

ve son olarak yerin 350 metre altından çıktıktan sonraki manzaramız

çok güzeeeeeeeell.bayıldım kızlar çok şekersiniz.hele minikler yerim ben onları yaa.çok tatlı çıkmışsınız.

Kızlar çok güzel yapmışınız ya ne güzel kaynaşmışınız özendim valla biz ıstanbullular bi yapamadık buluşmayı utanalım kendimizden

Damlataş mağarası,Alanya kalesi,dimçayı.......ah ah.rehberlik yaptığım yıllar geldi aklıma birden.çok tatlısınız

arkadaşlar süpersiniz yaa
beni niye çağırmadınız bizde gelirdik :eek: yerimseniben

gerçekten çocuklar ikiz gibi çıkmış..
sizde supersiniz..
yerin 350 mt altıda super..ustude..
dostlunuz daim ossun :))

çok tatlısınız kızlar yaa Allah dostluğunuzu daim etsin çok güzel yaa gerçekten bebişlerinizde yan yana çok şeker olmuşlar Allahım korusun onları...a.s.a.s.

bebekler süper nisada çok büyümüş çok güzelleşmiş allahım
bayıldım nisayaa
süper olmuş buluşmanızda
daha güzel günler görün canlarım

kızlar süper valla,bayıldım size.Allah dostluklarımız daim etsin
(özlemcim katılıyorum sana tüüüü :mymeka:bize)

teşekkürler kızlarr ne güzel şeyler yazmışsınızzz, bayılıyorum size, üstünüze yok o kadar

smsylow kısmet olursa gelirsen görüşürüz tabii , çok sevinirim

işte çalışmaya başlayınca koşuşturma başlıyooo, bilirsin sen de

selma aybüke maşallah sizlere ve bebişlerinize ne güzel ya kıskandım sizleri bu sene hiç tatil yapamamış biri olarak.

dilekçim bebekle tatil çok zor yaaa, biz tatil yöresindeyiz ama inan bir yere gittik mi bebeğin herşeyini yanıma almak zorunda kalıyorum, benimki emmeyince de maması, sağdığım süt biberonu, muhalebeisi, meyve püresi , vs.... derkeeen 2 çanta oluyor, her yere 2 çantayla gitmek zorunda kalıyorummm

kızlar süpersiniz
biz de bugün döndük antalyadan ama hiç buluşma falan düşünemedik tabi :KK43:
eşim perşembe cuma izin kullandı direk çarşamba akşam otele giriş ve bu öğlen çıkıp döndük sadece

şu tatil için eşya meselesi benim de çok canımı sıkıyor yaa
bugün otelden çıkarken asansördekilere gören 1 aydır buradayız sanacak dedim de gülüştük :pP
bizim eşimle küçük bir valiz küçük beyin 1 valiz 1 sırt çantası 1 plaj çantası 1 oyuncak çantası 1 yiyecek çantası vardı
yuh dedim yani :))

X