Peki sizin önerebileceğiniz isimler var mı siz ne koyardınız merak ettimHadsizlik etmeyeceksem kimseye, fikrimi doğrudan söylemek istiyorum... Ayaz, yani bir insan neden çocuğuna soğuk anlamına gelen bir isim koyarbuz gibi havayı kim sever Aras ise Aras kargo gibi. Bilemedim
Aynen bende katılıyorum. Sürekli böyle isimler Ayaz, Aras, Asaf vsvsvs.Hadsizlik etmeyeceksem kimseye, fikrimi doğrudan söylemek istiyorum... Ayaz, yani bir insan neden çocuğuna soğuk anlamına gelen bir isim koyarbuz gibi havayı kim sever Aras ise Aras kargo gibi. Bilemedim
Peki sizin önerebileceğiniz isimler var mı siz ne koyardınız merak ettim
Iyiki Türkiyede degiliz. Oglum a kargo ismi diye dalga gecerlerdi herhalHadsizlik etmeyeceksem kimseye, fikrimi doğrudan söylemek istiyorum... Ayaz, yani bir insan neden çocuğuna soğuk anlamına gelen bir isim koyarbuz gibi havayı kim sever Aras ise Aras kargo gibi. Bilemedim
Siz farklı isim önerir misiniz?Aynen bende katılıyorum. Sürekli böyle isimler Ayaz, Aras, Asaf vsvsvs.
Bakış aciniz cok saçmaHadsizlik etmeyeceksem kimseye, fikrimi doğrudan söylemek istiyorum... Ayaz, yani bir insan neden çocuğuna soğuk anlamına gelen bir isim koyarbuz gibi havayı kim sever Aras ise Aras kargo gibi. Bilemedim
Teşekkür ederim Ayaz aydınlık, ışık anlamına da geliyor soğuk olarak düşünmemiştimYağız ismini çok beğeniyorum. Ama birini tercih edecek olsam Aras’ı tercih ederdim. Bir de Ayaz da güzel isim, soğuğu kim sever demişler; ben çok severim, tam bir kışçıyım.
Ama at kılı, yün olarakta geçiyorAras güzel. Manasi da güzel. Hem ırmak adı.
Katılıyorum, çok mantıklı bir yorum olmuşBakış aciniz cok saçma
O zaman Uğur da böcek gibi
Gül de çiçek gibi
Göksel de tantunici gibi
Meriç de nehir gibi
Meltem veya poyraz da rüzgar gibi
Ecrin Rümeysa filan da tarikatci gibi
Rojda da bölücü gibi
Alev de f.hise gibi diye diye isim kalmaz sizin düşünce yapınıza gore
Bakış aciniz cok saçma
O zaman Uğur da böcek gibi
Gül de çiçek gibi
Göksel de tantunici gibi
Meriç de nehir gibi
Meltem veya poyraz da rüzgar gibi
Ecrin Rümeysa filan da tarikatci gibi
Rojda da bölücü gibi
Alev de f.hise gibi diye diye isim kalmaz sizin düşünce yapınıza gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?