Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
magazinle aram yoktur pek şarkı türkü de dinlemem ama oy verdiğim insanların vasıfsız vasıflarını tebrik ederim..dünya da para kazanmak bu kadar kolayken benim için zor olması da ayrı bir muamma:KK53:

Ben en çok Alişan'a uyuz oluyorum ama seçeneklerde yoktu. Adamın her dakika çocuğunu görmek zorundaymışız gibi sürekli foto paylaşıyorlar. Bir de dün oğlumun kimliği çıktı TC vatandaşı oldu 18 sene oy kullanacak diye açıklama yapmış :KK70:

Ben en çok Alişan'a uyuz oluyorum ama seçeneklerde yoktu. Adamın her dakika çocuğunu görmek zorundaymışız gibi sürekli foto paylaşıyorlar. Bir de dün oğlumun kimliği çıktı TC vatandaşı oldu 18 sene oy kullanacak diye açıklama yapmış :KK70:
:super: aynen tam bir showmen bıktık karısından kendinden

:KK53: beynim yandi su an dur:KK45:
Aynen oyle mi yazdi :D

Magazini takip ederim , hic duymadim birlikteliklerini. Bir eski kocasi var yerel kanallarda cikiyor saykodelik programlar yapiyor. Kizi car Muge nin ondan.
Yillardir izlerim, kadinlar ve cocuklar konusunda buyuk farkindaliklar yaratiyor. Diger sabah programlari gibi bos beles islerle ugrasmiyor. Programin sonunda birileri kavusuyor, katiller tutuklaniyor, kacirilanlar geri getiriliyor vs. Polisin kapatip ugrasmadigi dosyalari actirip olaylari cozuyor. Bu ulkedeki adalet sistemine cok buyuk katkisi var bence.
Muge yi sevelim sevdirelim dernegi bask. saygilar sunar. :KK9:
pasaport çıkarmak için gittiğimiz emniyet genel müdürlüğünde...emniyet müdürünü mügeyi izlerken görmüştüm...sizdemi bunu izliyorsunuz dedim...evet ihbar olarak kabul ediyoruz..izliyoruz demişti

Melek Müge Anlı'nin çocuğunu kac yıldır babasına göstermediğini biliyor musunuz ?
Bu yuzden mi ayar olunacaklar listesinde??? Ben de siz de olayin arkayuzunu hikayesini bilmiyoruz. Cocuk zaten artik buyumus gormek isterse kendisi de gorebilir. Ama tek dogru var burda, kadinin kizini babasina gostermemesi ayar olunacak ve bu listede yer alinacak bir sebeb degil.

Bu yuzden mi ayar olunacaklar listesinde??? Ben de siz de olayin arkayuzunu hikayesini bilmiyoruz. Cocuk zaten artik buyumus gormek isterse kendisi de gorebilir. Ama tek dogru var burda, kadinin kizini babasina gostermemesi ayar olunacak ve bu listede yer alinacak bir sebeb degil.

Hanimefendi bu isim konsun dendi koydum diger konuyu sadece ornek verdim

.........
NEVAL ÇAM: Henüz 16 yaşında işaret dilini tercüme eden bir yazılım geliştirdi. Geliştirdiği proje sayesinde Microsoft tarafından `Yılın En Başarılı Kadın Yazılım Girişimcisi` seçildi ve hayali olan Stanford Üniversitesi mühendislik fakültesi bilgisayar bilimleri bölümünde 4 yıl tam burs hakkı kazandı.

YASEMİN ADAR: Türkiye`nin dünya şampiyonu ilk kadın güreşçisi. 2016`da Riga`da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar 75 kiloda da Rus rakibini 7-0 yenerek Türkiye tarihinde kadınlarda ilk altın madalyanın sahibi oldu.

DİLARA FINDIKOĞLU: İngiliz basınınca son zamanların en yaratıcı ve ümit vaade den tasarımcıları arasında seçildi. Fransız Vogue dergisinin eski genel yayın yönetmeni Carine Roitfeld’in çıkardığı CR Fashion Book’ta mezuniyet koleksiyonu Rihanna tarafından giyildi. Fındıkoğlu`nun tasarımlarını giyen bir diğer yıldız isim de Madonna.

NEHİR ÖZZENGİN: Müzik yeteneği 4 yaşında keşfedilen Nehir şimdi 7 yaşında. İtalya`da yapılan `Uluslararası Ischia Piyano Yarışması`nda dünya ikincisi oldu.

DİLEK LİVANELİ: Farklı köy okullarında dört sınıf bir arada tek öğretmen olarak eğitim-öğretim veren on beş yıllık köy okulu öğretmenidir. Okulunun hem müdürü hem öğretmeni hem de hizmetlisidir. Öğrenci ve ailelerini ilk kez sinema, tiyatro, opera ve müzelerle tanıştırmıştır. Köydeki anneleri ve çocuklarını ilk kez uçağa bindirerek şehirlerarası turlar düzenlemiştir.
Dünya Vatandaşlığı Projesini hayata geçirip 4 yılda 11 farklı ülkeden köye gelen eğitmenler ile İngilizce kamplar düzenlemiştir. Ayrıca öğrencilerine yelken, buz pateni, golf, bowling, at biniciliği sporlarını deneyimledikleri yaz tatili çalışmaları düzenlemiştir.
Köyde okuma-yazma bilmeyen kadınlara gönüllü olarak okuma-yazma öğretmiş, iki yılda köyde okuma-yazma bilmeyen kadın kalmamıştır. Ayrıca Türkiye’de ilk defa yapılan “Köyde Opera” organizasyonunu gerçekleştirmiştir. 2012 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Mesleğinde Fark Yaratan Öğretmen’ seçilip Başbakanlık, TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Köşkünde Samsun’u “Yılın Öğretmeni” unvanı ile temsil etmiştir.
`Türkiye`nin Rol Model Öğretmeni` ödülünü almıştır.
Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi`nin seçtiği 127 Ülke ve 5000 aday içinde `Dünya’nın en iyi 50 öğretmeni` arasına seçilen ilk ve tek Türk Öğretmen olmuştur.
Esra yazdic'in yazisindan alintidir.

Bu ankettekilerin %1 i kadar unlu olmayip isimleri bilinmeyen kisiler... halbuki en cok onlar taninmayi hak ediyor..:kahve:

Aslında listese gıcık olunacak çok isim var ama en çok takıldığım esra erol denen kadındır. Yaptığı evlilik programı formatı yasaklanınca ekranlardan çekilmek yerine insanların acıları ile prim yapan bir kadın. Ve Türkiye’de hala alkışlanarak izleniyor. Kalite seviyesi yerlerde...

powerisinme powerisinme çok haklısınız, medya x bir ünlünün bebeği, başka bir x ünlünün gelinliğiyle daha çok ilgilendiğinden asıl tanıtılması gereken insanlar ekranlarda 1 saniye ya gösteriliyor ya gösterilmiyor, bir tane ele avuca gelen program var mı? Hiç sanmıyorum.

Suleymanin Hurremi Suleymanin Hurremi sizde haklısınız, kişi bazlı yazmıyorum, hepsi için diyorum, listede olan olmayan ne kadar ayar olunan kişi varsa hepsi alkışlanıyor, alkışlayanlar halk, kendilerine bu programları reva gören de halk, kaliteyi insanlar belirler, her dayatılan seyredilmemeli, tv seyretmeyince eksiklik hissedilmiyor, ayrıca asıl alkışı hak eden gerçek sanatçıların, emekçilerin bir kısmı maalesef kimsesizler gibi yapayalnız ve parasız pulsuz ölüyor, sonra bu alkışlananlar var ya hepsi takıyor siyah gözlüğü, suratlarda sanki çok umurlarındaymış gibi sahte bir üzüntü görüntüsü cenazeye katılıyor, ölen gerçek sanatçının ne kadar iyi bir sanatçı olduğunu söyleyip Türkiye büyük bir sanatçı kaybetti diyorlar, kaybetmeden önce neredeydiniz efendiler? diye sorası geliyor insanın.

Back
X