- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en çok Alişan'a uyuz oluyorum ama seçeneklerde yoktu. Adamın her dakika çocuğunu görmek zorundaymışız gibi sürekli foto paylaşıyorlar. Bir de dün oğlumun kimliği çıktı TC vatandaşı oldu 18 sene oy kullanacak diye açıklama yapmış![]()
prim yaptığı tek konudurBence adam hala Sibel Can'ı unutamamış, aklı onda
Ben de izledim 2 lafından biri Sibel
Ben en çok Alişan'a uyuz oluyorum ama seçeneklerde yoktu. Adamın her dakika çocuğunu görmek zorundaymışız gibi sürekli foto paylaşıyorlar. Bir de dün oğlumun kimliği çıktı TC vatandaşı oldu 18 sene oy kullanacak diye açıklama yapmış![]()
pasaport çıkarmak için gittiğimiz emniyet genel müdürlüğünde...emniyet müdürünü mügeyi izlerken görmüştüm...sizdemi bunu izliyorsunuz dedim...evet ihbar olarak kabul ediyoruz..izliyoruz demiştiMagazini takip ederim , hic duymadim birlikteliklerini. Bir eski kocasi var yerel kanallarda cikiyor saykodelik programlar yapiyor. Kizi car Muge nin ondan.
Yillardir izlerim, kadinlar ve cocuklar konusunda buyuk farkindaliklar yaratiyor. Diger sabah programlari gibi bos beles islerle ugrasmiyor. Programin sonunda birileri kavusuyor, katiller tutuklaniyor, kacirilanlar geri getiriliyor vs. Polisin kapatip ugrasmadigi dosyalari actirip olaylari cozuyor. Bu ulkedeki adalet sistemine cok buyuk katkisi var bence.
Muge yi sevelim sevdirelim dernegi bask. saygilar sunar.![]()
sorunlu bir boşanma yaşadığını ...kocasından şiddet gördüğünü duymuştumNeden göstermediğini biliyor musunuz?
sorunlu bir boşanma yaşadığını ...kocasından şiddet gördüğünü duymuştum
onunda çetrefilli bir durumu var..ama zaman aşımına uğradı onunki ..unutulup gitmiş :)Kızını göstermiyor babasına yıllardır..
Mahkeme kararı buna ne diyor bilmiyorum tabi..
Bu yuzden mi ayar olunacaklar listesinde??? Ben de siz de olayin arkayuzunu hikayesini bilmiyoruz. Cocuk zaten artik buyumus gormek isterse kendisi de gorebilir. Ama tek dogru var burda, kadinin kizini babasina gostermemesi ayar olunacak ve bu listede yer alinacak bir sebeb degil.Melek Müge Anlı'nin çocuğunu kac yıldır babasına göstermediğini biliyor musunuz ?
Neden göstermediğini biliyor musunuz?
Bu yuzden mi ayar olunacaklar listesinde??? Ben de siz de olayin arkayuzunu hikayesini bilmiyoruz. Cocuk zaten artik buyumus gormek isterse kendisi de gorebilir. Ama tek dogru var burda, kadinin kizini babasina gostermemesi ayar olunacak ve bu listede yer alinacak bir sebeb degil.
Var varBu listede neden yeşim ssalkm yok ???
Kesinlikle inanılmaz kaprisli egolu kendini bir şey sanan, çalıştığı herkesi azarlayan bir kadınBu listede neden yeşim ssalkm yok ???