• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Şu anda Masterchef yarışmacısı Berker ayarlarımı bozuyor. Adam okulda hocanın gözüne girmek isteyen gerizekalı gibi sürekli "tamam, bende, tamam şef, iyi bir olay olursa ben yaptım, kötü bir şey ise ben sadece baktım" modunda.

Hele bir de kadın yarışmacılara cıvık cıvık sarılıyor yaaaa

Şu anda Masterchef yarışmacısı Berker ayarlarımı bozuyor. Adam okulda hocanın gözüne girmek isteyen gerizekalı gibi sürekli "tamam, bende, tamam şef, iyi bir olay olursa ben yaptım, kötü bir şey ise ben sadece baktım" modunda.

Çok sinsi ve yalaka bir duruşu var. Bir tek ben gıcık olmuyormuşum adama :-)

ankete en fazla 3 oy verılıyormus uzuldum
ayarımı bozan cok ısım vardı
hatta ayarımı bozmayan sadece 4 ısım vardı :D

🤷‍♀️

Böyle bir topik oldugunu unutmuşum abi senjn hemcinsin benim de hemcinsim genelde ayarlarımı bozar ...

Aslında biz kavramı olmayıp kendini biz gösterenlere aşırı gicik oluyorum mesela ....

Yada sürekli ilgiyi kendine çekmek isteyen sanki dünya onun etrafında dönüyormuş gibi davranan sinsilere :KK53:

Hepsi numune

• Aleyna Tilki
  • Demet Akalın
  • Ece Erken
  • Esra Erol
  • Fahriye Evcen
  • Gülben Ergen
  • Hadise
  • Hülya Avşar
  • Kerimcan
  • Müge Anlı
  • Nagehan Alçı
  • Seren Serengil
  • Şeyma Subaşı
  • Zuhal Topal
  • Zahide Yetiş
  • Seda Sayan
  • Yeşim Salkım
Seçim yapamam asla birini seçersem diğerinin hatrı kalır

Ben de tanya'ya uyuz oluyorum, hıc bişey yaptıgı yok pabuç kadar dili var 🙄

Hepsi numune

• Aleyna Tilki
  • Demet Akalın
  • Ece Erken
  • Esra Erol
  • Fahriye Evcen
  • Gülben Ergen
  • Hadise
  • Hülya Avşar
  • Kerimcan
  • Müge Anlı
  • Nagehan Alçı
  • Seren Serengil
  • Şeyma Subaşı
  • Zuhal Topal
  • Zahide Yetiş
  • Seda Sayan
  • Yeşim Salkım

hepsigalibaa

Hepsi numune

• Aleyna Tilki
  • Demet Akalın
  • Ece Erken
  • Esra Erol
  • Fahriye Evcen
  • Gülben Ergen
  • Hadise
  • Hülya Avşar
  • Kerimcan
  • Müge Anlı
  • Nagehan Alçı
  • Seren Serengil
  • Şeyma Subaşı
  • Zuhal Topal
  • Zahide Yetiş
  • Seda Sayan
  • Yeşim Salkım
Seçim yapamam asla birini seçersem diğerinin hatrı kalır
bendede var Aynı durum.

yasin obuz vardi hiç sevmediğim insandir.
hatta tutturamadi mi yarişmadan yarişmaya koşan biriydi
ilk kısmetse olur da gördüm tipsizdi...
sonra masterchefe katılmış.katıldıktan sonra pilav dükkani açtığı söylüyor.
bide survivor..
valla ekranda görmek istemiyorum gina geldi.. :işsiz:

TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?

Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....

vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..

Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.

Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.

Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)

Diyeceksiniz ki Kazen Kazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.

gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....

peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
gülben ergemde öleydi ece erken ününe ün katmak için zivir zivir :işsiz: ilk kocasi tuncay öztarhan bikmiş kadinin genesinden o yüzden mi boşandi? 8 sene konuştu 2 yıllık evlilik

Ece ERKEN kişisinin bir programı var mı mavi boncuk mu ? mavi şeker mi ? ne. onu anımsadım. o zamanlar küçüktüm
buna hayran oluyordum. ümit ibrahim kantarcılarla sevgili olsun evlensin bir dünya cocukları olsun isterdim. :kusmuk:
Kadın gerçekten son zamanların en itici kadınlarından.

bir de uçan kuş tv de canlı masadan şey var deniz akkaya
bir kere izledim o programı halil sezai konusu vardı. ordan taktım kadına.

deniz akkaya yı da alın listeye ya :)
benim için değişmez artık kadına gıcıklığım.. :halay:

Back
X