TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz ki
Kazen
sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?