Güneş Kremleri Ayakta Solaryuma Girenler ?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Pamuk Sekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
61
0
35
Ayakta solaryuma gireniniz varmı hiç?
ben çok düşünüyorum bunu diğerine girmeye korkuyorum tabut gibi hem belki sığmam falan :1no2:

daha rahat ve güzel olduğunu duymuştum ama girebilceğim hiç bi yer bulamadım..

dün bi arkadaşımın arkadaşı anlattı biri gitmiş 50 ytl vermiş tek seansına ve hiç bronzlaşamamış 7 seansta anca bronlaşırsın demişler :S ama ben hiç öyle duymadım

aranızda giren gören duyan yada bilen varsa bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim acilen a.s.

ben kavacıkta oturuyorum eğer yakınsan burada nus kuaför var ayakta solaryumagiriliyo .10 dk 15 ytl zaten fazlasını önermiyorlar .arkadaşım 5er dk 2 seans girdi çok beyaz olduğu için rengi hafif dönmeye başlamış.ben şu ankipozisyonumdan dolayı seneye erteledim ama arkadaşımmemnun yani

ben 6 seans solaryuma gittim. anca işe yaradı..bayrampaşada neksus var tavsiye ederim. birde ayakta solaryum hiç bi işe yaramıyor.bence boşuna hiç girme herzaman yataklı olanları tercih et daha iyi sonuç alırsın.neksusun fiyatlarıda ucuz.

ben de ayakta solaryuma giridm.gerçi memnun kaldım.aynı derecede bronzlaştım.
iyi yanı terlememen..

bayrampaşadakinin yeri tam olrak nerde yada telefon numarası varmı?

ben öyle kapkara olmak istemiyorum azcık tenimin acısı gitsin istiyorum ki denize gittiğimde acı çekmiyim

slm arkadaşım gerçi uzun süre önce sormuşsun ama ben yeni okuyup bilgi vermek istedim ayakta solaryuma girdim bayrampaşa bilgin kuför demirkapı caddesinde ayakta olduğu için gayet memnun kaldım banada diğerleri tabut gibi geliyo ve kuaförde satılan brozlaştırıcı kremler var tek seferlik girince onu sürüyosun ve daha etkili bi bronzluk oluy umarım geçte olsa yardımcı olabilmişimdir kışa hazırlık yaparsın artık:)

aykta girilen solaryumda eşit boronzlaşıyosun ve yataklı olanlardan daha sağlıklı..
hijyen açısından:1closedeyes:

aykta girilen solaryumda eşit boronzlaşıyosun ve yataklı olanlardan daha sağlıklı..
hijyen açısından:1closedeyes:

evet kesinlilke katılıorum ama girdiin makinaya baalı yanıp yanmaman ben ayakta girdiim zaman çok fazla yaznıorum o yüzden ayakta girceem zaman daha az dakika giriorum normalde 20 dakka giriosam ayakta 10 dakka giriorum ama ayakta olanına dikkat edin tansiyonunuz düşebilir sıcaktan ve sürekli ayakta durmaktan .

merabalar bende solaryuma hem yatakta hende ayakta girdim ama ayaktaki daha rahat tavsiye ederim ayrıca 1 seans 15 dk ve 15 ytl 5 seans girdim ve memnun kaldım..

bnde yatılanlarda girmiştim ve eşit olmayan bronzluk oldu vucudumda ayrıca omuzumdan baslayıp popomdan asagı inerek yanık izi oldu ck komikti :))) taby oturukende birz batıodu ama onemli bişi deildi yani acısı yok gbiydi ve gecti 2 3 gune..ayakta olanlar bencede daha iyidir ama bn girmedm..:icecream:

En güzel ayakta solaryum kesinlikle öneririm,ben esmer olduğum için biraz 2 seans ta kararmıştım valla..

bende ayakta solaryuma girdim ama hiç mi hiç memnun kalmadım bn kendim denizde daha iyi ve çabuk bronzlaşıorum ya

ayaktada, yatarak da solaryuma girdim, her ikisinden de memnun kaldım. yatarak girilende terlediğiniz için ter biriken yerler yanmıyor yani daha açık renk kalıyor (sırt popo gibi) yani sürekli hareket edip sırtınız poponuzu oynatmanız gerekiyor. ayakta ise bacaklar daha zor yanıyor. kan dolaşımı zor olduğu için bu yüzden ayaklarınız sürekli hareket ettirin. dans edebilirsiniz.( ben öyle yapıyordum kaydirigubbakcemile3)

merhaba arkadaslar ben de hem ayakta hemde yatarak gırdım solaryuma.ayakta olanın avantıjı bence sadece esıt sekılde bronzlasmak dezanatajı ıse tansıyonun dusmesı .ayakta gırılecekse bence en cok 10 dk durabılır.sonrasında bas donmesı oluyor.yatarak gırıldıgınde ıse herhangı bı problem olmuyor rahatlıkla gırılebılır ben sureklı yatarak gırıyorum artık.

bu sene daha solaryuma başlamadımm (2 - 3 hafta sonra başlarımm)
geçen sene hep ayakta girmiştim ve eşit derecede bronsluk elde etmiştim ilk girişinisde 5 dk sonra 10,15derken en fasla 20 kalabiliyorsunus 20 dk ile devam ediyorsunus
ben ayakta girmekten memnunumm

merabalar bende solaryuma hem yatakta hende ayakta girdim ama ayaktaki daha rahat tavsiye ederim ayrıca 1 seans 15 dk ve 15 ytl 5 seans girdim ve memnun kaldım..

ben de ilk defa girmek istiyorum ama yine de korkuyorum.bişi olur mu diye.çünki yazın tatil de bile 3-4 gün 50 SPF ile yatıyorum yoksa hemen kabarmaya başlıyorum.güneşe alerjim var yani.doktor öle sölemişti bi keresinde.solaryumda da aynı şey olur mu acaba.bi de siz nereye gidiyorsunuz.ücret makul mü? ne kadar?çok farklı fiyatlar yazıyo çünki. en çok bilinen yer sun vital ama bilemiyorum ne yapmalıyımkafamçokkarıştı

vala bana yatarak girmek daha rahat geliyor müzik de veriyorlar hem hareket ederek her yerimin yanmasını sağlıyorum hem de canım sıkılmıyor :) sürekli yatarak giriyordum bir kere ayakta girdim çok komik geldi nedense bide alışkın olmadıgımdan başım döndü filan. bence yatarak girmek daha iyi. hijyen acısındanda girdiğim yere güveniyorum. siz girmeden gözününüzün önünde özel dezenfektanlarla temizliyorlar.

ücret konusuna gelınce adımbaşı solaryumcu açıldıgından dk'sı 1 tl bile olanlar var ama ne kadar etkın bılemıyorum. benım gittiğim yer seans olarak ucret alıyor 8dk'sı 10 tl 10dk'sı 12 tl 15dk'sı 18 tl gibi. belli bir renge ualştıktan sonra ayda bır sefer 15 18 dk gırmenız yeterlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…